|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bacağı, kişilik, kuzu, usulü, yemekleriavcı |
![]() |
Et Yemekleri-Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri-Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 KişilikEt yemekleri-Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Malzemeler 4 Adet Kuzu İncik 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Salça 12 Adet Arpacık Soğanı 2 Adet Çarliston Biber 2 Adet Domates Tuz Kızartmak için Sıvı Yağ Yemeğin Tarifi öncelikle sıvı yağı tavaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|