![]() |
Sen kötüsün! |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
Sen kötüsün!![]() O anı hayatım boyunca unutmam mümkün değil ![]() ![]() ![]() Duşun tam orta yerinde duruyoruz ![]() ![]() Birbirimizin gözünün içine bakıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ve tepemizden sular akıyor ![]() * Kızım ve ben ![]() Kazık kadar kadınım ben ![]() ![]() Öyle bir şey söyledi ki dondum kaldım ![]() ![]() ![]() Sanki daha önce anne mi oldum? Bilmiyorum ki ne yapılır, nasıl davranılır ![]() Benim bittiğim an ![]() * Oysa ne kadar neşeliydik duşa girdiğimizde ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Saçlar no" dedi ![]() "Saçlar yes" dedim ![]() Yine "Saçlar no" dedi, son derece kararlı bir şekilde, ben ise duymamazlığa geldim, benden bu kadar kararlı bir çocuk nasıl çıkmış inanılır gibi değil, neyi istemediğini pek iyi biliyor ![]() Ama saçların da yıkanması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duşu bir güzel kafasına tuttum ve elimdeki şampuanı saçlarına boca ettim ![]() İşte o anda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani "Ben sana hayır dedim, neden beni dinlemedin" gibilerinden ![]() Resmen dayılanıyor yani ![]() "I said saçlar no dedim" cümlesi komik geldi ![]() ![]() ![]() Ama bizimki çok ciddiydi ![]() ![]() ![]() ![]() İşaret parmağını bana uzattı ve şöyle bağırmaya başladı: "Sen kötüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman Allahım! ![]() ![]() * Tepemizden sular akıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden onun üzerindeki kontrolümün hiç de zannettiğim kadar güçlü olmadığını fark ettim ![]() Hayat boyu kimlere değecek, kimlerle arkadaşlık edecek, nerelerden ne öğrenecek, neler izleyecek, okuyacak tam olarak bilemeyecektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri, içime de sokamayacaktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep yüreğim ağzımda yaşayacaktım ![]() Evet o anda dank etti, kızım büyüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İnanmayacaksınız ama alındım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesim sert ve otoriter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alt dudağı aşağı doğru uzamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben üzüldüm" dedi ![]() "Ben de üzüldüm Alyacım" dedim ![]() Kafasını öne eğdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Barışalım mı?" dedim ![]() "Tatam" dedi ![]() Ve biz Türk filmlerindeki gibi sarıldık ana-kız, duşun altında ![]() ![]() ![]() ![]() Neden kapatmıyorum, onu da bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulağına "Seni çok seviyorum" dedim ![]() "Ben de" dedi ![]() Ve otomatik olarak "Baba’yı da seviyorum, Nejla’yı da, Yaya’yı da, Oma Meki’yi de, Babaçi’yi de, Suna Teyze’yi de, Hala’yı da, Pagi’yi de ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bana seni seviyorum derse, diğer sevdiklerine haksızlık edeceğini düşünüyor, böyle de gelişmiş bir adalet duygusu var, o yüzden herkesi sıralıyor ![]() ![]() ![]() Keşke hiç büyümese hep bu yaşta kalsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda hissettim ![]() HAMİŞ Tabii ki annelerin dediği oluyor, saçlarını bir güzel yıkadım ![]() ![]() ![]() HAMİŞ 1 Ne var ki, çocuklar da öyle ya da böyle ne istiyorlarsa yaptırıyorlar ![]() ![]() Aynı gün doğduğum şahane adam Benim yeni yılım, geçen hafta başladı ![]() Doğum günümdü ![]() Son birkaç yıldır, her 9 Aralık, aynı şey oluyor ![]() O çok sevdiğim Hürriyet Santral arıyor ve "Mehmet Ali Birand görüşmek istiyor, bağlıyorum" diyor ![]() Nasıl seviniyorum anlatamam ![]() İçimden "Hah tamam, bu yıl iyi geçecek" diyorum, onun sesini duymak, benim için bir tür uğur oluyor ![]() Birand, neşeli bir sesle, "Happy birthday!" diyor ![]() Ben de ona ![]() 9 Aralık, onun da doğum günü ![]() Sizi tuhaf gelebilir ama ![]() ![]() ![]() Bu kadar hayat dolu, enerjik, pozitif, çalışkan, iyi yaşayan, zevkleri ve hobileri olan, çok yönlü ve hiç yaşlanmayan biriyle aynı gün doğmuş olmaktan acayip gurur duyuyorum ![]() Eşi Cemre Birand’la ilişkileri de inanılmaz hoşuma gidiyor ![]() Böylesine uyumlu bir beraberlik sürdürebilmek; insan, yıllar geçtikçe öğreniyor, çok maharet istiyor ![]() ![]() Her sene birbirimizi dünyanın farklı bir köşesinde buluyoruz ![]() Bu sene o sevgilisiyle Madrid’deydi, ben de sevgilimle Roma’da ![]() ![]() ![]() İyi ki doğdun Mehmet Ali Birand! Aşklı, başarılı, sağlıklı, bol seksli ve eğlenceli şahane bir yıl dilerim ![]() Ayşe Arman ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen kötüsün! |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Sen kötüsün!yazılarını zevkle takip ettiğim köe yazarlarından birisi Ayşe Arman ![]() bu güzel paylaşımın için sana da teşekkür ediyorum yosuncuğum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|