![]() |
Topuklu Ayakkabı Giyme Kuralları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Topuklu Ayakkabı Giyme KurallarıNasıl rahat ve güzel bir şekilde topuklu ayakkabı giyilir? İşte Türkiye'nin bazı güzellerinden yöntemler ![]() ![]() EDA TAŞPINAR İşte size dört “unutmayın” tavsiyesi: 1 Unutmayın Bir ayakkabı alıp giymek bir şey, yürüyememek başka şey ![]() ![]() 2 Unutmayın Uzun sürecek geceler için arabanıza koyacağınız spor ayakkabınız, acı çekip geceyi erken bitiren kişi olmaktansa dans pistinin kraliçesi olmanıza yardımcı olabilir ![]() 3 Unutmayın Topuklarla merdiven çıkmak sorun değil ama inmek, dizlerin ve ayakların düşmanı ![]() ![]() 4 Unutmayın Ben yemekte otururken ayakkabılarımı çıkarıp, çıplak ayak kalıyorum ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- ÖZLEM SÜER Akşam 5 dakika ayakları yukarı dikin Silikon ayak tabanları çok işe yarıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ TÜLİN ŞAHİN Hem tabanına hem içine bant yapıştırın Önce en basit topuklu ayakkabıyla bile yürümeye alışık olmak gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ ECE SÜKAN Bagajınızda düz ayakkabı bulsun Bu iş alışmakla çok alakalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- ÇAĞLA ŞIKEL Bu işin püf noktası topuktan korkmamak Kilit nokta kendine güven: Ayakkabılardan korkmazsanız, babet giymiş gibi rahat yürürsünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ EMEL KURHAN Yürüyemesek de hep birlikte otururuz! Devamlı yüksek ökçeli ayakkabı giyen ablam Yaz’a sordum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|