Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çoban, değneği

Çoban Değneği

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çoban Değneği

Çoban Değneği - Çiçek Türleri
Çoban değneği yaprak döken bir sarmaşıktır Narin yaprakları kalp şeklinde, salkımlar halinde açan minik çiçekleri beyaz renktedir Son derece hızlı ve gür büyüyen bir sarmaşıktırYerini sevdiği takdirde sık ve ince sürgünler yılda 5-6 metre uzayabilir Haziranda açan çiçekleri neredeyse bitki yaprak dökünceye kadar üzerinden eksik olmaz Besince zengin, ağır, su tutan toprakları sever Kumlu topraklarda nisbeten daha yavaş gelişir Fazla güneşten hoşlanmaz Yetişkin hale gelinceye kadar bol su ister

BUDAMA Bitkiyi kontrol altında tutmak zordur İstenmeyen dallar her kış sonunda, daha yapraklar yeşermeden budanır Derin budamaya gelir

Kök sürgünlerinden kolayca üretilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com