Öyle Çok Korktum Ki... |
|
|
#1 |
|
zeynoo
|
Öyle Çok Korktum Ki...Neden bilmiyorum ![]() ![]() gözlerim gözlerine yalan söyleyemiyor![]() ![]() Benim için çok önemlisin ![]() ![]() Tahmin ettiğinden de çok ![]() ![]() Öyle çok ki korkuyorum ![]() ![]() Bir daha yaşam amacım olmayacağına ![]() ![]() Bir köşeye atılıp, fırlatılacağıma ![]() ![]() Karşılık bile değil ![]() ![]() saygı bulamayacağıma![]() ![]() Herşey birkaç kelimede gizli ![]() ![]() Ve onlar senin ![]() ![]() Sadece ![]() ![]() Senin ![]() ![]() Benim olansa ![]() ![]() Senle geçirdiğim zamanlar ![]() Seni dinlediğim ![]() ![]() anlar![]() ![]() Hayata inanışımın ![]() ![]() insan olduğumuzu![]() ![]() ![]() Anladığım anlar ![]() ![]() Sen çok şey kanıtladın bana ![]() ![]() ![]() Mesela yaşadığımı ![]() ![]() Saçların, gözlerin, ellerin aslında ![]() ![]() Ne kadarda güzel olduklarını ![]() ![]() Doğru insandayken ![]() ![]() Çok şey öğrettin bana ![]() ![]() Mesela yaşamayı ![]() ![]() Amaçları gösterdin ![]() ![]() Zordu ama sendin ![]() ![]() onlar![]() ![]() Sadece ![]() ![]() Sendin ![]() ![]() Bana korku nedir ![]() ![]() öğrettin![]() ![]() Kaybetmenin acısının ne büyük olacağını ![]() ![]() Çaresizliği ![]() ![]() Hiçbir şey yapamamayı ![]() ![]() Ağlamayı ![]() ![]() çaresizce![]() ![]() Bağlı olmayı ![]() ![]() bağlanmayı![]() ![]() Yitirince güvensiz kalmayı ![]() ![]() Her insanın sevgiye layık olmadığını ![]() ![]() Acıya karşı en korunmasız olduğum zamanın ![]() ![]() Sevdiğim zaman olduğunu ![]() ![]() En çaresiz olduğum zamanın ise ![]() ![]() Seni yitirdiğim zamanın olacağını ![]() ![]() YAGIZ CETIN |
|
|
|