![]() |
Çok Hoş bi hikaye...! |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Çok Hoş bi hikaye...!Bu hikayede yasanan her olay, bire bir benim basımdan geçmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() askerden geldiğim 2003 yılının subat ayıydı ![]() ![]() herşey arkadaşım hakanı'ın sizi bizimle basket oynamaya davet etmesiyle başlamıştı ![]() ![]() izmir kış ayının son günlerini yaşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() hakanla ikimiz basket sahasında potaya atış yapıyorduk ![]() ![]() diğer potanın orda ise parkın serserileri futbol oynuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazları, onlar parkta 15-20 kişi birleşir futbol oynardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra siz geldiniz parka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bizim pota dolu olduğu için mecburen diğer potada atış yapmaya başladınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "arkadaşlar isterseniz birlikte maç yapalım nedersiniz" dedi? sen "hiç davet etmiceksiniz sanmıştım" dedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende hemen lafa girip "aslında sizi daha önce davet edicektim ama yanlış anlarsınız diye bişi demek istemedim" dedim ![]() ![]() daha sonra çok güzel bir maç yaptık ben seninle hakanda nazanla takım olmuştuk ![]() ![]() sonra bakkaldan kola alıp geldik ikimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra vedalaşıp ayrıldık ![]() ![]() ertesi gün biz yine aynı parkta aynı potada hakan'la maç yapıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir saat kadar sonra sen geldin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veda zamanı geldiğinde ben telefon numaranı istedim ![]() ![]() bahanemde hazırdı; "parka çıkarken beni çaldırırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() böylece 2 yıl sürecek aşkımızın ilk tohumları atılmıs oldu ![]() ![]() o akşam sabaha kadar seninle çağrılastık mesajlaştık ![]() ![]() ![]() ![]() benden çok hoşlanığını anlamıştım ![]() ![]() daha fazla uzatmanın pek anlamı yok diye düşündüm ![]() ![]() ve sana bir mesaj çektim ![]() ![]() k= "sanırım ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve cevap; b= "seni henüz tanımıyorum yeni bir ilişkiden çıktım ve kalbim çok kırık ![]() ![]() ![]() ![]() şok olmustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ertesi gün öğleye dogru uyandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() akşam üstü sen yine çagrı attın ve bizi baskete çagırdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çağla uzun boylu, balık eti esmer ve çok güzel bir kızdı ![]() ![]() ![]() ![]() maçtan sonra vedalaşıp evlerimize döndük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b= "bugün parktaki halin neydi ![]() ![]() k= "hiç" b= "bana kızgınmısın" k= "hayır ![]() ![]() ![]() b= "çok yanlış bir zamanda karşıma çıktın aytaç ![]() ![]() k= "peki benden daha ne istiyorsun ozaman ![]() ![]() b= "hiç ![]() ![]() tabi bu arada mesajı zar zor yazabiliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() k= " benden hoşlanmıyormusun beyza ![]() ![]() b= " sen safmısın aytaç? ordan nasıl gözüküyo?" k= ": )" k= "o halde çıkıyoruz ![]() ![]() b= "çıkıyoruz : )" böylece sen hayatının en acı, ben ise en garip aşkına başlamış olduk ![]() ![]() aynı gece arkadaşım nazım'la onların bakkalda oturup muhabbet ediyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "peki" dedim "ver telefonu ben hallederim ![]() ![]() ![]() k= "slm çağla ben nazım, belki çok şaşıracaksın ama senden uzun zamandır hoşlanıyorum ![]() ![]() çağla'dan o gece hiç cevap gelmedi ![]() ![]() ertesi gün ben biraz erken çıktım parka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() parktaki potaların tam karşınında her zaman otuurduğumuz bankta çağla'tek başına oturuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben hemen dünki mesajımı alıp almadığını sordum çağlaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben, tabiki nazım dedim, ve seninle çıkmaya başladığımızı söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben "peki kalbin kimden yana" diye sordum ![]() ![]() gözleri "senden yana" desede, dili "ismailden yana" olduğunu söyledi ![]() ![]() böylece o ismail'le ben ise senle dolu dizgin bir aşk yaşamaya başladık ![]() ![]() kaç kez kavga ettik kaç kez yanlış anladık birbirimizi, kaç kez kıskandık ve kaç kez tekrar tekrar aşık olduk bilemiyorum ![]() ![]() ailen çok sıkı olduğundan dolayı karşıyaka'da yada her hangi bir yerde gezemiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() tam iki ay böyle geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karşıyaka maçlarına gidiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() akşam üstü seninle parkta buluştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kavga etmeye başladık ![]() ![]() ben gidecektim ![]() ![]() gitmeliydim ![]() ![]() çünkü arkadaşlarıma söz vermistim ![]() ![]() "gidicem" diye bağırdım ![]() ![]() sende "gitmiceksin" diye bağırdın ![]() ![]() sonra birden sustuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözüm basket sahasında maç yapan çocuklara takıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen hiç bir şey söylemeden yanımdan kalktın ve yürümekte olan adama doğru koşar adımlarla gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o akşam telefonunu hiç açmadın ![]() ![]() yolculuk boyunca onlarca kez seni aradım, ama bir türlü ulaşamamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() telefonuma senden bir mesaj geldi ![]() ![]() ![]() "üzgünüm ama herşey buraya kadarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana hep "gülgüzeli" derdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok sonraları benim için yaptığın bir cd de leman sam'ın gül güzeli şarkısını dinlediğimde anlamıştım ![]() ![]() "Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim ![]() ![]() Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim ![]() ![]() Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim ![]() ![]() Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti ![]() ![]() Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim ![]() ![]() "ne kadarda anlamlı bir şarkı yazmış, leman sam ![]() ![]() sanki bu aşk için, senin bu aşk için döktüğün gözyaşları için yazmış ![]() ![]() mesajı okuduktan sonra ki halimi sanırım tahmin edersin ![]() ![]() ![]() ![]() hiç aramadım seni o mesajdan sonra ![]() ![]() ama her anım yine senle geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana çektiğin o mesajdan tam iki hafta sonraydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() k= "bunca zamandan sonra aramazsın sanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() b= "seni unutmak için kendimle çok mücadele ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() k= "inanmıyorum sana, sen hiç bir zaman sevmemişsin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son mesajım çok sertti ve amacına ulaşmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama kader işte ben herşey bitti derken aslında herşey dönülmez ve içinden çıkılmaz bir olaya bizi sürüklüyormuş ![]() ![]() bilmiyordum ![]() ![]() o mesajdan sonra beni bir daha aramadın ![]() ![]() mevsim ilkbahardı, insanlar kırlarda mangal yapıyor, çocuklar parklarda neşeyle oyunlar oynuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() karşı sahildeki yanıp sönen binlerce ışıkta seni arıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() evet aradın ![]() ![]() ama beni değil hakan'ı ![]() ![]() ben şaşkın şaşkın hakan'ın yüzüne bakarken hakan yüzüme gülümsüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() işte bunu öğrendiğim an beynimden vuruldum ![]() ![]() ![]() ![]() ilk hakan'la kavga ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hemen sana kendi telefonumdan bir mesaj çektim ![]() ![]() k= "sen ne yapmaya çalışıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() cevap vermedin ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar bir mesaj çektim ![]() ![]() k= " sana benden uzak dur dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne cevap verdin, ne çağrı ![]() ![]() ertesi gün ben yine aynı parktaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potalarda atış yapmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cansu hafif çekik gözlü siyah saçlı uzun boylu zayıf ve güzel bir kızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "seni dün rüyamda gördüm" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "bu gece yine gir rüyama ![]() "tamam giricem ve sana bir soru sorucam ![]() ![]() "ok" ![]() ![]() onlar gitti çok geçmeden çağla geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tabi bu haber ismail'in kulağına gider gitmez dizleri titremeye başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() che'den bahsettik ![]() ![]() siyaset yaptık ![]() ![]() sistemin çocukları zorladığı ezberci zihniyetten ![]() ![]() Amerika'nın ırak'a yaptığı zulümden ![]() ![]() o gece sabaha kadar çağlayı ve seni düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaktımda ![]() ![]() ertesi gün hakan'ında gazıyla çağlaya bir mesaj çektim ![]() ![]() tarih 4 nisan ![]() ![]() k= "mrb çağla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraz yalan biraz gerçek yolladım mesajı ![]() ![]() yanıt: ç= "aytaç sen ciddimisin yoksa bu şakamı ![]() ![]() k= "hiç bu kadar ciddi olmamıştım ![]() ![]() ç= "o halde bunu yüz yüze konuşalım akşam üstü parkta ![]() ![]() k= "tamam saat 4 te basket potalarının orda ![]() ![]() saat 2 gibi parktaydım ![]() ![]() cansu geldi ![]() ![]() ![]() ![]() azımı aramaya başladı yine ![]() ![]() tabi benim gözüm artık çağla'daydı ![]() ![]() benden olumlu bir yanıt alamayınca öfkeyle gitti ![]() ![]() o gittikten 10 dakika sonra çağla geldi ![]() ![]() ![]() ![]() hani tam göğsünde kocaman 83 yazan ![]() ![]() ![]() ![]() yanıma oturdu ![]() ![]() sohbet etmeye başladık ![]() ![]() nerden çıktığını sordu bu fikrin ![]() ![]() biraz yalan ![]() ![]() ![]() ![]() amacıma ulaşmak için onun duymak istediklerini söylüyordum ![]() ![]() aslında ilk ondan hoşlandığımı ![]() ![]() arada nazım olduğu için sana teklif ettiğimi ![]() ![]() falan filan ![]() ![]() kafası çok karışmıştı ![]() ![]() şimdi teklif edersem kabul etmeyeceğini yada süre isteyeceğini biliyordum ![]() ![]() bu geçen zaman içinde ismail'e aşık olmuştu çünki ![]() ![]() ![]() ![]() geri adım attım ![]() ![]() ![]() ![]() bir süre hiç konuşmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kafaya koymuştum ![]() ![]() ![]() ![]() havadan sudan konuşmaya başladım ![]() ![]() ağaçlardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlıyacağın altından girdim üstünden çıktım ![]() ![]() konuşmamın sonuna doğru ağladığını farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra yanından kalktım biraz basket oynadım ![]() ![]() ![]() ![]() dayanamadım ve tekrar yanına gittim ![]() ![]() "eskisi gibi arkadas olalım" dedim ![]() ![]() "seni şimdiden arkadaş olarak görmeye başladım bile ![]() ![]() "ama şimdide ben seni arkadaş olarak göremiyorum" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ertesi gün yine parkta çağla'yı beklerken cansu geldi yanıma ![]() ![]() çağlaya teklif etmekte çok kararsızdım ![]() ![]() kafam allak bulaktı ![]() ![]() ![]() ![]() telefon numaralarımızı verdik ![]() ![]() ![]() ![]() çağladan ses seda yoktu hiç ![]() ![]() bir iki gün çağladan haber yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-3 gün sonra yine bir akşam üstü cansu'yla parkta otururken çağla geldi parka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çağla'nın yanına oturdum ![]() ![]() ![]() ![]() "demek yokluğumun farkına varabildin" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ben onunla çıkmak üzere olduğumuzu söyledim ![]() ![]() "iyi sevindim" diyebildi ![]() ![]() ![]() ![]() "sen hala beni ne gözle görüyorsun" dedim ![]() ![]() "arkadasca görmüyorum" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() mesaj alınmıştı ![]() ![]() hemen cansu'nun yanına gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "çağla'ya senden önce teklif etmiştim ve bugün bana evet dedi ![]() ![]() ![]() ![]() çok üzüldü gözleri dolu dolu mutluluklar dileyip, evine doğru koşar adımlarla yürüdü ![]() ![]() cansu defteri o günden sonra bir daha açılmıyacaktı ![]() ![]() çünkü benden nefret edecek ve bir kaç gün sonrada en yakın arkadaşım hakan'la çıkacaktı ![]() ![]() tabi ben buna kızacağıma daha çok mutlu olacaktım ![]() ![]() cansu gittikten sonra ben hemen çağlanın yanına gittim ![]() ![]() ![]() ![]() biraz ordan burdan bahsederken sen geldin parka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "biz beyza ile küsüs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biz bunları konusurken telefonum çaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok garip duygular içindeydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne istediğini sordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mektubu sen gittikten sonra okumamı söyledin ![]() ![]() ![]() ![]() on dakika bile durmadın ve evine gittin ![]() ![]() ben bankta oturup heyecanla mektubu açtım ![]() ![]() mektupta; en son görüşmemizde yanımızdan geçen adamdan bahsediyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefonuna iki hafta el koymuşlar ![]() ![]() parka çıkmanı yasaklamışlar ![]() ![]() beni unutturmak için ellerinden ne gelirse yapmışlar ![]() ![]() ama keşke bana veda mesajı çekmek yerine bunları yazmış olsaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet ben intikam hesapları yaparken bu arada çağladan hoşlanmaya başlamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama şimdi daha zor bir durumdaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çağlayla ertesi gün karşıyaka'da buluştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çağlayla ilişkimiz bu ilk çıktığımız gün gibi sahillerde parklarda bizim evde okuldan kaçtığı, eve dönmeden önce bize uğradığı her an delice sevişmekle geçti ![]() ![]() tabi bu sırada seninle sabahlara kadar mesajlar mektuplar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana hiç dokunamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir gün yine maç çıkışı alsancaktaki iskelede otururken yanımıza 6-7 tane göz tepeli geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aylar ayları, yıllar yılları kovaladı ![]() ![]() bu geçen zaman içinde kaç kez beni çağla'yla yaklalamıştın ![]() ![]() her defasında beni çağlaya bırakmamak için sustun ![]() ![]() yuttun sana yaptığım tüm haksızlıkları ![]() ![]() aşkın için ![]() ![]() bitmek tükenmek bilmeyen acılara attın kendini ![]() ![]() defalarca söz verdim onunla bir daha görüşmeyeceğime ![]() ![]() ve başımızdan geçen bir olaydan sonrada kesin kararlıydım ![]() ![]() hatırlıyormusun o olayı ![]() ![]() sana bugün parka çıkma dediğim günü ![]() ![]() evet çıkmamıştın ![]() ![]() karşı komsun bizi görmüş, sana telefon açıp bildirmişti ![]() ![]() biz bankta öpüşürken sen öfkeyle yanımıza geldin ![]() ![]() ne diyeceğimi bilememiştim ![]() ![]() çünkü çağlayada seninle görüşmediğimi söylemiştim ![]() ![]() öfkeden deliye dönmüştün, karşıma geçip, "evet" dedin ![]() ![]() ![]() ![]() çağla bana bakıyordu ![]() ![]() bütün park bana bakıyordu ![]() ![]() "ne eveti" diyebildim ![]() ![]() bankın boş olan yerini işaret edip "otur " dedim ![]() ![]() "allah belanı versin" diyerek parkın bana en uzak olan bölümündeki komşunun yanına doğru koştun ağlayarak ![]() ![]() çağla bana bakıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() oda ilkkez olayların farkına varmıştı sanırım ![]() ![]() ama onunla sadece anın tadını çıkarıyorduk ![]() ![]() zaten ankara'ya gidecekti ![]() ![]() ![]() ![]() radyo televizyonculuk okumak istiyordu ![]() ![]() ben durumu kurtarmaya çalışırken, sen parkın öbür ucunda başını dizlerinin arasına almış ağlıyordun ![]() ![]() ilkkez kendimi bir pislik gibi hissettim ![]() ![]() sen kendini yerlere atmış, tozun toprağın içinde çırpınıyordun ![]() ![]() sinir kırizi geçiiriyordun ![]() ![]() "neden" "neden" diye bağırıp duruyordun ![]() ![]() dayanamadım yanına geldim ![]() ![]() ![]() ![]() gitmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sende bana sımsıkı sarıldın ve "neden bunu bana yaşatıyorsun" dedin ![]() ![]() hiç bir şey diyemedim ![]() ![]() sonra beni itip evine doğru ağlayarak koştun ![]() ![]() o olaydan sonra çok savaştım kendimle ![]() ![]() çağlaya ondan ayrılmak istediğimi söyledim defalarca ![]() ![]() ![]() ![]() ama hiç benden vazgeçmedi ![]() ![]() hep aradı ![]() ![]() bir defasında seninle bostanlı son duragında otobüs beklerken yine telefonum çalmıştı ![]() ![]() arıyan yine oydu ![]() ![]() sen çılğına döndün yine ![]() ![]() ağlayarak sahile doğru koşmaya başladın ![]() ![]() denize atacaktın kendini o sogukta ![]() ![]() ![]() ![]() yağmur yağıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() sakinleştirmeye çalıştım ![]() ![]() beni iktiriyordun ![]() ![]() yumrukluyordun ![]() ![]() bagırıp ağlıyordun ![]() ![]() sırılsıklam olmuştuk ![]() ![]() herkez bizi izliyordu ![]() ![]() sana sarıldım ![]() ![]() ve sakinleştirdim ![]() ![]() benim onu aramağıdımı onun sürekli beni aradığını söyledim ![]() ![]() telefonumu istedin ![]() ![]() onun telefonunu sildin ![]() ![]() ve "birdaha görüşmücem" diye söz verdirdin ![]() ![]() ama birtürlü vazgeçemiyordum ![]() ![]() ne ondan ne senden ![]() ![]() hergün parktaki serserilerden ondan ayrılmam için tehtitler geliyordu ![]() ![]() kulak asmıyordum ![]() ![]() ama senide kaybediyordum ![]() ![]() ikinizin birden elimden kayıp gideceğini bilmiyordum ![]() ![]() 2005 yılının temmuz ayıydı ![]() ![]() çağla tam istediği bölümü ankara radyo/televizyonculuk bölümünü kazanmıştı ![]() ![]() sevinçten çılgına döndü ![]() ![]() ben üzülsemde en azından seninle teselli buluyordum ![]() ![]() çünkü bana kendin söylemiştin izmirden başka bir yere tercih yapmıycam diye ![]() ![]() edebiyat öğretmeni olmak istiyordun ![]() ![]() sevginden bana olan balılığından o kadar emindim ki ![]() ![]() ona güvenerek hesapsız bağlandım sana ![]() ![]() ben artık uslu durunca bir daha seni üzmeyince çok mutlu oluruz sandım ![]() ![]() artık çağlada yoktu çünkü ![]() ![]() zaten bu karmaşadan çok sıkılmıştım ![]() ![]() içinde açtığım yaradan, kırılılan bunca seyden sonra bizim için hala bir umut vardır diye düşünüyordum ![]() ![]() yokmuş ![]() ![]() ogün seni yine bostanlıya çağırdım ![]() ![]() üniversiteyi kazanıp kazanmadığını henüz bilmiyordum ![]() ![]() ama önemlide degildi ![]() ![]() nasılsa izmirdeydin ![]() ![]() benimleydin ![]() ![]() kuyumcuya gittim ![]() ![]() iki söz yüzüğü aldım ![]() ![]() bir demette kırmızı gül alıp sahilde seni beklemeye başladım ![]() ![]() çok geçmeden sen göründün uzaktan ![]() ![]() içim heyecanla dolmutu ![]() ![]() banka oturduk ![]() ![]() sana seninle sözlenmek istediğimi söyledim ![]() ![]() bundan sonra çok değiştiğimi ve artık bir tek senin olacağını söyledim ![]() ![]() söylediklerime hiç bir tepki vermeden, "sana birsey söylemem gerekiyor" dedin ![]() ![]() "ben gidiyorum" ![]() ![]() nereye gidiyordun ![]() ![]() neden gidiyordun ![]() ![]() nasıl gidiyordun ![]() ![]() "ankarayı kazandım" dedin ![]() ![]() artık ankarada okuyacagım ![]() ![]() seni terkediyorum gülgüzeli ![]() ![]() elimde yüzüklerle kalakalmıştım ![]() ![]() sanırım "gül güzeli" de o gün tılsımını kaybetmişti ![]() ![]() bana hayatımın en büyük dersini vermiştin ![]() ![]() bu seninle son görüşmemiz oldu ![]() ![]() ![]() alInTıDıR ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Çok Hoş bi hikaye...! |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!ÇOK UZUN EFET AAMA BEN İLK DEFA Bİ YAZIYI SONUNA KDR OKUDUM WE TEKRAR TEKRAR OKUDUM BENCE TAMAMINI Bİ OKUYUM ERKEKLER İŞTEE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
vili
|
![]() Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!ohh ii olmuş çocugaaa :) payşaiımın için saol hayatyolu:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!okudğun için ben tşk edrmm |
![]() |
![]() |
![]() |