|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ataturkun, gençlik, görüşleri, konusundaki, spor |
![]() |
Ataturkun Gençlik Ve Spor Konusundaki Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ataturkun Gençlik Ve Spor Konusundaki GörüşleriGençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor ![]() ![]() Gençler için vatani işlerde ölmek söz konusu olabilir ![]() Siz genç arkadaşlar, yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç fikirli demek, doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir ![]() ![]() ![]() Bizim halkımız çok temiz kalpli, çok asil ruhlu, ilerlemeye çok kabiliyetli bir halktır ![]() ![]() ![]() Spor,yalnız beden yeteneğinin bir üstünlüğü sayılmaz, Anlayış ve zeka , ahlak ta bu işe yardım eder ![]() ![]() ![]() Türk sosyal bünyesinde spor hareketlerini düzenlemekle görevli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatlarını yükseltmeyi düşünürken, sadece gösteriş için herhangi bir müsabaka da kazanmak emeliyle bir spor politikası oluşturmazlar ![]() ![]() ![]() Her yarışmada arkalarında Türk milletinin bulunduğunu ve millet şerefini düşünmelerini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ataturkun Gençlik Ve Spor Konusundaki GörüşleriAtatürk,şöyle bir başını kaldırsa da,gençliğin,sporcuların ve seyircilerin halini görse,bunları sopa ile kovalamaz mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ataturkun Gençlik Ve Spor Konusundaki GörüşleriMilletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor ![]() ![]() Gençler için vatani işlerde ölmek söz konusu olabilir ![]() teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|