Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arken, modern, müzesi, sanatlar

Arken Modern Sanatlar Müzesi

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arken Modern Sanatlar Müzesi

Arken Modern Sanatlar Müzesi Hakkında - Arken Modern Sanatlar Müzesi Tarihi - Arken Modern Sanatlar Müzesi Yapısı

Arken Modern Sanatlar Müzesi (Danca: ARKEN Museum for Moderne Kunst) Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın 20 km güneyinde bulunmaktadır Müze devlet kontrolünde özel bir müzedir Müze 15 Mart 1996 tarihinde Danimarka Kraliçesi Margrethe tarafından açılmıştır Müze binası Danimarkalı bir mimar tarafından yapılmış olup, mimarisi oldukça özeldir Müzede Danimarka, İskandinavya ve uluslararası ressamların modern sanat çalışmaları sergilenmektedir Her yıl Arken sanat ödülü asında 100000 Danimarka kronu tutarında bir ödül vermektedir 26 Ocak 2008'de müze galeri alanının %50 artırılması çalışmalarının ardından tekrar açılmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com