Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arthur, conan, doyle, dörtlerin, esrarı, holmes, sherlock, sir

Sherlock Holmes - Dörtlerin Esrarı - Sir Arthur Conan Doyle

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sherlock Holmes - Dörtlerin Esrarı - Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes Dörtlerin Esrarı Kitap Özet - Sir Arthur Conan Doyle Kitapları - Sherlock Holmes Dörtlerin Esrarı Kitap Tanıtım - Sherlock Holmes Dörtlerin Esrarı Kitap Fiyatı - Sherlock Holmes Dörtlerin Esrarı Ön Okuma

Kitap Özet

Holmes, davalarında Scotland Yard veya yeri geldiğinde İngiliz Hükümeti adına çalışsa da, bazı durumlarda kendi adaletini kendi sağlama hakkını kendinde görür Her macerasında günden güne kendini yeniler, I dünya savaşı öncesi dostu Watson'a şu sözleri söyleyerek gerçek anlamda bir dönemin kapanışını vurgular: "Bir şark rüzgarı geliyor, Watson () Öyle bir rüzgar ki İngiltere de böylesi esmedi Soğuk ve acı bir rüzgar bu Watson ve bir çoğumuz karşısında çürüyüp gideceğiz Fakat yine de Tanrı'nın rüzgarı bu ve fırtına dindiğinde, güneşin altında daha temiz, daha güzel ve daha güçlü bir toprak yatacak"

Sherlock Holmes - Dörtlerin Esrarı

Sir Arthur Conan Doyle

Frida Yayınları

Roman / Edebiyat

Fiyatı : 12,50 TL

Temmuz 2012

200 sayfa

ISBN: 9786056291470

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com