07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Teşhisi Yapılamayan Baş Ağrisi"
Saygıdeğer Hocam
52 yaşındayım evli 2 çocuk sahibi bir babayım, 3 yıldır öksürdüğüm,pıskırdığım,ıkındığım,yà ¼ksek sesle bağırdığım vb güç sarfettiÄŸim anlarda sol ÅŸakak,göz ve başımın sol tarafı ÅŸiddetle aÄŸrıyor dünya başıma yıkılıyor,beynim dışarı fışkıracak gibi oluyor ANCAK bu hal 5-10 dakika sonra geçiyor,ama ben her saniye tetikteyim İstanbul-Gebze ANADOLU SAÄžLIK MERKEZİNDE renkli renksiz beyin tomoÄŸraf-emar benzeri tetkikler,kulak burun boÄŸaz,ciÄŸer tetkik ve tahlilleri tam ve tepe tırnak yapıldı ama TEÅžHİS:SEBEBİ BİLİNMEYEN 300 TİP BAÅžAÄžRISINDAN BİRİ denilerek gönderildim Bundan baÅŸka akut-kronik sinüzüt tedavileride çokça gördüm sonuç YOK Tek suçum 30 yıldır sigara içerim, baÅŸka hiçbir kötü alışkanlığım yoktur aksine çok düzenli yer uyur ve yaÅŸarım tabii birde 25 yıldır kamu idarecisiyim stres bolca EMİRLERİNİZİ BEKLİYORUM Sevgi ve saygılar sunarım MUSTAFA ÖZAY -NİĞDE
06 09 00:50:05
geçmiş olsun başağrısı diyerek hep başını ve beyniniz incelenmiş ama benim tavsiye bir adet yan servikal grafi ve bir adet servikal mrg çektirip ya bana yollayın ya da servikal bölgede tecrübeli bir beyin cerrahı baksın sanırım sıkıntılarınız daha çok servikal kaynaklı
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|