Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumidemde benekli hiperemi

Soru:"Midemde Benekli Hiperemi..."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Midemde Benekli Hiperemi..."

Öncelikle selamlarBundan 2-3 ay önce iştahsızlık ve mide bulantılarım başladıDoktora başvurdumMideme endeskopi yapıldıPatoloji sonuç raporumda aynem şu yazıyor: Fondus korpus bileşkesinde daha belirgin olmak üzere tüm midede benekli tarzda hiperemi izlendi
Ayrıca yapılan Hemogram tahlilinde şu 4 değer normal değerler dışında çıktı
Hemogram:
MCH 33 pq 26-32 pq
MCHC 36,9g/dL 31-36 g/ dL
RDW_SD 13,9 % 37-54
TSH 0,37 0,49-4,67
Değerli doktor kardeşim; benim rahatsızlığım tamve açık olarak nedir ? Bu rahatsızlığımın sebepleri neler olabilir ? Bu rahatsızlığım için hangi ilaçları tavsiye ediyorsunuz?(İlaç isimlerini ve kullanımını yazarsanız sevinirim)Bugünden itibaren nelere dikkat etmeliyim ?
Yardımlarınız ve değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim Hayırlı ve başarılı çalışmalar
DoçDr Murat ALPER

2505 12:29:44

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
patoloji sonucundan benim çıkarttığım anlam "ülser veya kanser bulgusu olmadığı"dır hiperemi ilaçlara bağlı veya daha başka nednelerlede oluşabilen çok sıradan bir bulgudur, tanı değildir Hpilori var mı yokmu vd bilgiler gereklidir patoloji raporunu doktorunuza gösterirseniz mikroskopi kısmındanda bir yorum yapabilir tedavi buna göre olabilir
iyi günler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com