Soru:"Bel Ağrısı" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Bel Ağrısı"merhaba doktor hanım ben yaklaşık 2 senedir sürekli bel agrısı çekiyorum oturarak çalışıyorum ve buda tetikliyor iyice en son 1 hafta önce iyice tutulup kaldım eğilemiodum falan doktor iğne verdi flexo die bi iğne heralde onları vurundum mr çekildi dün mr sonucumu aldım ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ-LOMBER AKS DÜZELTİLMİŞTİR ![]() -VERTEBRA KORPUS YÜKSEKLİKLERİ NORMALDİR ![]() -L4/5 DİSKİNDE DEJENERASYONA SEKONDER T2A SİNYAL KAYBI İZLENMİŞTİR BU SEVİYEDE DİKSTE SAĞ FOROMİNAL BULGİNG İZLENMİŞTİR KÖK BASISISAPTANMADI ![]() -L5/S1 SEVİYESİNDE DİSKTE POSTEROSANTRAL BULGİNG İZLENMİŞTİR EPİDURAL YAĞLI PLANLAR OBLİTEREDİR KÖK BASISI SAPTANMADI![]() -DİĞER İNTERVEBTEBRAL KONFİGÜRASYONU DOĞAL OLUP TEKAL KESEYE BELİRGİN BASI SAPTANMAMIŞTIR SİNİR KÖKLERİ SERBESTİR NÖRAL FORAMENGENİŞLİKLERİ NORMAL SINIRLARINDADIR FASET EKLEMLERE AİT PATOLOJİK GÖRÜNÜM SAPTANMAMIŞTIR SPİNAL KANAL GENİŞLİĞİ NORMAL SINIRLARINDADIR![]() -SPİNAL KORD NORMAL DÜZEYDE SONLANMAKTADIR SPİNAL KORDUN İNCELENME ALANINDAKİ KESİMLERDE BELİRGİN PATALOJİK SİNYAL DEĞİŞİKLİĞİİZLENMEMİŞİTİR ![]() -PARASPİNAL YUMUŞAK DOKULARDA BELİRGİN PATOLOJİK GÖRÜNÜM İZLENMEMİŞTİR ![]() nedir acaba raporda yazanlar yardım ederseniz sevirnirim ![]() Doç Dr Cahide Topsakal07 16:34:00Mr raporlari ne yazik ki okumuyorum, cunku benim goruslerimle hic ortusmezler ![]() dolayisiyle sizin filmlerinizi bizzat gormeden daha da onemlisi muayene etmeden yonlendirmem mumkun olmayacak Gecmis olsunDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|