Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruprimer biliyer siroz

Soru:"Primer Biliyer Siroz"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Primer Biliyer Siroz"

hocam merhaba, bana 5 ay önce primer biliyer siroz teşhisi konuldu, 36 yaşındayım, bayanım ursofalk 3x1 kolşisin 2x1 evicap 200 2x1 kullanıyorum 5 aydır, bu ilaçlar kilo yaparmı ben kilo aldım 5 ayda 4 kilo kadar, ayrıca bacaklarımda eklemlerimde hafif ağrılar var bu da hastalıktan mı kaynaklanıyor, ben süt hiç içmiyorum onun etkisi varmıdır;? teşekkür ederim hocam hayırlı günler

DoçDr Yusuf AKCAN

0414:33:29

ursofalk sonrası enzimler nasıl bildirmemişsiniz ama ursofalk genelde bu hastalıkta fayda ederbu hastalıkta yağda eriyen vitamin ekikliği olabilemektedir bunlardan bir tanesi vit D dir diğerleri vit A, E, k dır bunları yerine koyam gerekecektir doktorunuzla bu duurmu paylaşın PBS de osteoporoz riski olabilir buda kemik ağrıları yapabilir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com