![]() |
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi~~ Bu/bunlar mı güzel :sm_upset: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi:Green_Colorz_PDT_01 ~~ Yahu yalan mı ? Güzel değiller işte ben bi alıcı gözüyle bakıyım dedim ama yok malesef :Green_Colorz_PDT_01 jüriye beni seçsinlerde dünyanın gözü gönlü açılsın :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
okaliptus
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel SeçildiAlıntı:
güzellik göreceli bi kavram, kişiden kişiye değişir, rahatsız gibi bana da öle aman aman bi güzelliği varmıs gibi gelmedi açıkcası resim cekme konusuna gelince:D sizi rahatsız etmiş olsa da ben kendimden eminim, ne kadar secme fotograflar desenizde kesinlikle hepsi poz vermiş gibi duruyo,hiç dogal değiller ![]() ![]() ha bu arada fotograf cekip foruma eklemeyi düşünmüyorum, cunku eminim ki kadraj netlik teknik vs ile ilgili bin turlu agır eleştiri yapacaksınız :D :D size bu fırsatı verecegimi düşünmüyorsunuzdur eminim :D:D:D:D:D:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
puslu
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel SeçildiRahatsız seninki sakın kedi erişemediğine olmasın:Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
RaHaTSiZ
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mate
|
Onun gönlünün temizliği ruhunun güzellliği her kapıyı açar ablacım :sm_wink: Gerçekten şu sanal alemde tanıdığım en özüde yazdığıda bir insanlardan :sm_wink: Bu arada itiraf etmeliyim ben onlardan daha güzelim kibir değil gerçeklik :sm_wink: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
puslu
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildibu kelimeler bana sanıyorum mate rahatsız benimde sevdiğim bir kardeşim ayrıca rahatsızın kendini savunmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum benim şakam ona ![]() Ayrıca gerçekten güzel bir genç kızsın Allah sahibine bağışlasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
RaHaTSiZ
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mate
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildiest ![]() Bu arada güzel olduğum sadece bir şakaydı espri niyetine yazmıştım insanın gönlü güzel olsun önemli olan o ![]() İyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım aynı temenniler benden sana :sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
puslu
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildiben zaten çok sakinim rahatsız "forum" kelimesinin anlamı karşılıklı fikir tartışması münazaradır elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi:sm_upset: çokda gzl deiller ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|