Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruiyigünler

Soru:"İyigünler"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İyigünler"

hayirli günler Doktor bey,
ben 21 yasindayim ve iki haftadan fazla bir süredir soguk alginligi var ve bir bucuk iki haftadirda öksürük olustu cigerlerimden ses geliyor, ve ev doktorumuz beni röntgene yolladi dün bugün cekildim sonuclari daha belli diil neyse asil sormak istedigim benim aksam iki defa hapsurmamdan kulagimin alt kisminda siskinlik olustu beni birde ultrasona yolladi doktor ve ultrasonda "lymph node" ufak ama var dedigi birsey bunun ne oldugunu bana aciklarmisiniz lütfen eminim zararli birsey diildir ama bilmek ögrenmek istiyorum haa ayrica okula kesinlikle gitmememi söyledi eger cigerdeki sorun büyürse hastaneye yatmam gerekdiginide söyledi dikkat edicem ama o "lymph node" neymis merak ettim
umarim cevap alirim
iyi günler ve simdiden Tesekkürler
Nilgün
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

20 1326

lenf nod (bezesi) enfeksiyonlardan sonra büyüyen bir yapı vucudun bağışıklık sisteminin bir parçası endişe edilecek bir durum yok geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com