GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Yanımdayken uzaklardasın ![]() yaklaşmak istiyorum izin vermiyorsun yüreğimi yüreğine sakladım oysa bilmiyor musun?Yanındayken yakın olamadım şimdi gidiyorum artık yanında da olamayacağım Fark edecek misin yokluğumu hissedecek misin yüreğindeki yüreğimin atışlarını![]() ![]() Bir umuttu belki sana olan duygularım; belki seversin umudu ![]() ![]() aslında her geçen günün sonunda bu umudum biraz daha tükeniyordu tüketiyordun![]() Biraz daha eziliyordum söylediklerinle yada söylemediklerinle ![]() ![]() ![]() Ne çok isterdim o yüreğin benim için çarpmasını kalbindeki sevginin benim için olmasını o sevgiyi karşılıklı yaşamayı![]() ![]() ![]() Ama hani söz vardır ya "Ben Seni Sevdim Sen Beni Sevmesende Olur Zaten Aşk Budur![]() "Daha ilk günden umutsuzdu belki benim sevgim Ama tek suçlu ben miyim? Senin hiç mi katkın olmadı bu yüreğe…Sen hiç bir zaman sonu olmayacağını bildiğim halde sevdiğim yüreğimi vermekten korkmadığımsın![]() ![]() Suç olduğunu bildiğim halde işlediğim Günahımsın ![]() ![]() Ama sen benim için hala Canım Canımdan öte Hayatım Canımın İçi Koca Bebeğim Nazar Boncuğumsun![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum Bu Sevginin Seninle Bitmeyeceğine İnanacak Kadar Gel diye değil Sev diye değil![]() ![]() Sadece Bil Diye![]() ![]() ![]() ![]() !alıntı
|
|
#2 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Emeğine sağlık Sevgili Gülgüzeli Güzeldi fakat daha önce verilmişti:)http://forumsinsi net/siirler/86701-sadece-bil-diye/
Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..! |
|
|
#3 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Her satırda çok güzel bir duygu seli yaşadım Çok teşekkür ederim
|
|