![]() |
Soru:"Mide Ağrısı " |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Mide Ağrısı "merhaba hocam yazınızı okudum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bana akut gastroenterit demişsiniz bazı sorular sormuşsunuz hocam ilk defa sizden duydum o kadar doktora gitmeme rağmen ayrıca teşekkür ederim sormuş olduğunuz sorular: hocam bu durum ilk defa oluyor ve ondan sonra sizinde söylemiş olduğunuz gibi devam etmeye başladı kilom normal hastalığım zaman kilo kaybetmiştim ama şimdi normal kilodayım zayıflamadım uykularım da normal psikolojik olmasını bana dahiliye uzmanı söyledi ve psikyatr a yönlendirmedi ama önceden böyle bir durum yoktu hastalıktan sonra oldu teşekkür ederim Doç ![]() ![]() 15 ![]() ![]() Sayın üye, akugastroenterit sonrası mide-barsak sisteminin bir süre aşırı hassas olabileceğini söylemiştik ![]() ![]() zayıflamanızın olmaması organik bir sebep olmadığını veya varsa bile ortadan kalktığını gösterir ![]() ![]() sitemizden bu hafat içerisinde yayınlayacağımız "spastik kolon" ve "non-ülser dispepsi" hakkında halk dili hastalıklar ksımından takip ederseniz ![]() sağlıcakla ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|