Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorulenf şişkinliği

Soru:"Lenf Şişkinliği"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Lenf Şişkinliği"

sevgili hocam 1 aya yakındır boğazımın sağ tarafında bir şişlik varkbb uzmanı antibiyotik verdi geçmedi daha sonra başka bir kbb uzmanına gittim muayene etti ve ultrason çekildiultrasonda 12x4 mm ebatında lenf nodu büyüklüğü yazıyordoktor izleyip değerlendirelim diyor ve sanki bu lenf nodunun yanında yine daha küçük bir büyüme var gibi ben bunu elle yaptığım kontrolde hissettim Birde iki gündür sanki sadece yüzümde bir ateş oluyorSevgili hocam bu nlatıklarım Lenfoma belirtisi olabilirmi ne yapmamı önerirsiniz1 ay kadar önce endeskopi,kolonoskopi yaptırdım,batın tomografisi çektirdim, tiroidlerime baktırdım, kan tahlili yaptırdım bişeyim yoktuvereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim
ProfDr Can Koç

01 22:18:16

Muayene eden doktor şüphe etseydi lenf düğümünü çıkarıp biyopsiye gönderirdi takip eden doktora güvenmeniz gerekirMuayene etmeden daha sağlıklı bilgi verememgeçmiş olsunwwwcankoccom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com