Soru:"Adet Az Görme" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Adet Az Görme"mrb 24 yasındayım ve ilk adet görmeye basladıgım yıllarda adetım 5-6 gün olurdu ilk 4 gün yogun sonrakı 2 gun az şeklinde![]() fakat zamanla bu degişti ve artık toplam 3 gün görüyorum ve adet goren bir bayanın 1 saatte gördüğü kanamayı ben adet surem içerisnde ancak görebiliyorum sadece leke seklınde neredeyse adetim fakat asırı dercede sancım oluyor kasıklarım belim bacaklarımdaki agrılar mide bulantım katlanılmıyacak kadar cok fazla oluyor![]() ![]() ![]() yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tşk ederim Uzm Dr Ersan ŞENER24 23:44:53Gülay hanım benzer yakınmalar tiroid bezini az çalıştığı yani hipotiroidi durumlarında olabiliyor öncelikle tiroid fonksiyonlarınız , prolaktin ( süt hormonu) ve diğer hormon seviyelerinizin kontrol edilmesinde fayda var Bitkisel bir preparat olan agnucaston günde tek doz 3 ay süreyle almanızı da öneririm Bulunduğunuz yerde kadın hastalıkları uzmanı bulunuyorsaetraflı bir jinekolojik muayene olmanızda da fayda olur Şifalar dilerim![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|