Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüyen, çocuğun, faydası, sevgisiz, topluma, yok

Sevgisiz Büyüyen Çocuğun Topluma Faydası Yok

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgisiz Büyüyen Çocuğun Topluma Faydası Yok

Sevgisiz Büyüyen Çocuğun Topluma Faydası Yok[/b]
29042008

Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr M Osman Kurtkan Kapıcıoğlu, sevgi azlığı içinde büyüyen bir çocuğun topluma yararlı çalışmalarda bulunamayacağını kaydetti Dr M Osman Kurtkan Kapıcıoğlu tarafından verilen seminere
Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr M Osman Kurtkan Kapıcıoğlu, sevgi azlığı içinde büyüyen bir çocuğun topluma yararlı çalışmalarda bulunamayacağını kaydetti Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr M Osman Kurtkan Kapıcıoğlu tarafından verilen seminere, aileler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi Seminerde, etkili anne baba olabilmek için "Duyularımız ve Algılarımız" konusu ele alındı Oldukça eğlenceli ve interaktif bir ortamda gerçekleşen seminerde Kapıcıoğlu, bütün çocukların üzgün ve gergin oldukları zamanlarda rahatlatılmaya ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Onu tutun ve sakin bir biçimde konuşun Kendini tekrar iyi hissettiğinde size bunu bildirecektir Çocuğunuzla zaman geçirin, kendi dünyasını keşfetmesine ve bu dünyadaki insanları bilmesine yardımcı olur Üzgün ya da sevinçli olduğunuz zaman çocuğunuzun bunu bilmesine ve sizi görmesine izin verin Sahip olduğu duyguları sizin de paylaştığınızı öğrenecektir Bu çocuğunuzun başkalarına empati göstermeyi öğrenmesini sağlayacaktır" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com