Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doçent, düştü, kansere, mucize, yenik

Mucize Doçent Kansere Yenik Düştü!

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mucize Doçent Kansere Yenik Düştü!

Manisa da 15 yıl önce geçirdiği trafik kazasından tam 46 gün sonra mucize eseri yaşama dönen, Yrd Doç Dr Suna Şentürk bu kez kansere yenik düştü

Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü Başkanı Suna Şentürk ün hayatı 2006 yılında değişti

Manisa-İzmir yolu üzerinde karşıdan karşıya geçerken, bir aracın altında kalan Şentürk, 46 gün boyunca yoğun bakımda tutuldu Yaşam şansı çok denilen Şentürk, mucize eseri hayata döndü Doç Dr Şentürk, kazadan sonra rutin kontrollerine devam etti

13 gün önce geldiği hastanede ise bu kez onu acı bir sürpriz bekliyordu Öğretim üyesi Şentürk, kolon kanseri olduğunu öğrendi Yeniden yaşam savaşına girişti Ancak yorgun bedeni bu kez kansere yenik düştü

Doç Dr Şentürk için dün ilk tören görev yaptığı Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu nda düzenledi Meslektaşlarının ve öğrencilerinin ardından gözyaşları döktüğü öğretim üyesi İzmir Doğançay mezarlığında defnedildi

Akşam

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com