Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukızarma neden olur

Soru:"Kızarma Neden Olur"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kızarma Neden Olur"

merhaba doktor bey benim bi şikayetim var son bi kaç aydır kapalı ortamlarda falan yüzüm pancar gibi kızarıyor zaten bende yüzümün yanıdğını hissediyorum arkadaşlarım bile artık gene kızardın deyip duruyorlar benimde hiç hoşuma gitmiyor acaba bu yüzümde durduk yere kızarma ne oluyor lütfen bi hastalık belirtisimi en kısa zamanda bilgilendirirseniz çok memnun olurum saygılarımla
DoçDr M Akif BUYUKBESE

12 23:11:51

Genelde yapisaldir ailde yalniz veya baskalari ile birlikte olabilir bazen kalp hastaligi, romatizma, kimi barsak hastaliklari, allerji hatta diyabet, hipertansiyon seyrine eslik eder Ancak bunlar nadirdir kanda sedimentsayon normal, tansiyon normal, nefesdarligi, eklem agrisi, ishal ataklari, carpinti nobetleri bulunmuyor ise onemsizdir hassas kisilik yapisi diye de yorumlanabilirIyi gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com