Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, earthün, google, ötesi

Google Earth'ün 10 Adım Ötesi

Eski 11-07-2007   #1
mate

Google Earth'ün 10 Adım Ötesi

Google Earth'ün 10 adım ötesi

Google Earth ile havadan bir şehri rahatlıkla gezebilirsiniz, EveryScape ise şehirdeki binaların içine kadar girerek işi bir adım daha öteye taşıyor

Internet kullanıcılarının ciddi olarak ilk kez Google Earth ile tanıdığı ve çok sevdiği online harita ve gezinti araçları giderek gelişerek farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor Şimdiye kadar şehirlerin üzerinde, bir adım sonrasında şehirlerdeki caddelerde gezinebilen internet kullanıcıları artık caddelerdeki evlerin içinde de gezinebilecek EveryScapecom web sitesi, şimdilik sadece Miami ve Aspen'deki binaların içinde online olarak gezinti yapabilmeyi desteklese de, bu konuda daha neler yapılabileceği konusunda bize fikir vermesi açısından önemli bir uygulamaya imza atıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Google Earth'ün 10 Adım Ötesi

Eski 11-08-2007   #2
okaliptus

cok ilginc gercekten canım

saol paylaşım için ama bu bana mahremiyeti tehlikeye sokan bişeymiş gibi geldi, haksızmıyım,

mahremiyet denen bişey kalmayacak yakında desenize

korkutucu demek daha dogru olsa gerek

saol canım bizi aydınlattıgın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2007   #3
mate

evet haberi gördüğümde bende aynı şeyleri düşündüm bir yandan güzel bir yandan kötü hadi apartmanların içi neyse de ya askeriye ? yani muhakkak bir önler alınır herhalde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2007   #4
angelesdream

Alıntı:
okaliptus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
cok ilginc gercekten canım

saol paylaşım için ama bu bana mahremiyeti tehlikeye sokan bişeymiş gibi geldi, haksızmıyım,

mahremiyet denen bişey kalmayacak yakında desenize

korkutucu demek daha dogru olsa gerek

saol canım bizi aydınlattıgın için

bende bu şekilde düşünüyorum

teşekkürler matem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com