Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukaracigerde yaglanma neden olur

Soru:"Karacigerde Yaglanma Neden Olur?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karacigerde Yaglanma Neden Olur?"

merhaba doktor bey benim sorum vardı size ben bi kaç gün önce üşüttüm gece ateşim falan çıktı sabah da doktora gittim akutbronşit teşhisi koydu doktor ama aynı zamanda kan tahlilide yapıldı orda alt ve ast değerlerim yüksek çıktı doktorda hepatitten şüphelendi sonra seralojik tahlil yapıldı orda hbsag negatif anti hbs pozitif çıktı hcv de negatif ti doktor daha önce aşı oldunmu dedi 7-8 yıl önce olmuşum 3 doz korucu aşı o zaman aşın bağışıklı sağlamış dedi ama benim kafama takılan ultrasonda karaciğerde yağlanma çıktı öyle kilolu falanda değilim netlerde araştırdım yağlanma hepatite bağlı ortaya çıkarmış benim kafam karıştı nasıl oluyor ben hepatitmiyim değilsemde bu karaciğer yağlanması ney oluyor lütfen en kısa zamanda cevaplarsanız memnun olurum saygılar
DoçDr M Akif BUYUKBESE

11 16:55:42

Karacigerde yaglanma, *****, ilav yan etkisi, sismanlik, diyabet yani seker hastaligindan olur, bazen de bilinmez nedenler diye tabir edilen idiyopatik denir Eger ailede diyabet varsa seker yukleme testi yaptirin ***** kullaniyorsaniz birakin Fazla kilolarinizi duzenli hekim kontrolunude verin Hicbiri sizinle uyumlu degilse o vakit takip gerekecektir Bazen de ultrasonu tekrarlanmak gerekir grade 2 veya 3 yaglanma 1 den daha onemlidirGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com