Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukarında aşırı gaz ve şişkinlik var ne yapmalıyım

Soru:"Karında Aşırı Gaz Ve Şişkinlik Var Ne Yapmalıyım"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karında Aşırı Gaz Ve Şişkinlik Var Ne Yapmalıyım"

merhaba yaklaşık 15 yıldan beri pazarlamacı olarak çalışmaktayım işimiz hem çok yoğun hemde stresli yemek hızlı yerim annem şeker hastası bend de 100 180 aralığında seyrediyor yaklaşık 8 yıldır lustral cozaar 100 lansor ve metospazm kullanıyorum ama düzenli değil
4 yıl önce bayındır tıp merkezinde yarı çekap yaptık kalbin üfürüyo dediler kilolusun dediler kara ciyerinde çok hafif yaglanma var fakat ben normalde bunların hiçbirinden sıkıntım yok diye düşünüyorum benim sorunum gaz ne yaparsam yapayım karnım aşırı şiş ve çıkaramıyorum aynı sorun annemde de var ilginizi bekliyor teşekkür ediyorum

DoçDr Yusuf AKCAN

1309 05:29:40

temel testleriniz normalmi?gaiatada gizili kan ve parazti testiniz normalmi?Ultrasonda safar kese ve pankreas normal mi?eğer normal ise spastik kolon, bakteriyal aşırı çoğalma gibi hastalıkları öncelikle düşünmek lazım bahsettiğiniz ilaçları şikayetlerinizin yoğun olduğu zamanlarda düzenli almalısınız barsak flora düzenleyicileride gaz oluşumunu azaltacaktırayrıca hızlı yemek yeme ve hzılı konuşma en sık hava yutma sebepleridir bunları bilinçli olarak bırakmaya çalışınsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com