Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruel ve ayak ateşlenmesi ve saç dökülmesi

Soru:"El Ve Ayak Ateşlenmesi Ve Saç Dökülmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"El Ve Ayak Ateşlenmesi Ve Saç Dökülmesi"

merhaba ben fatma 1977 doğumluyumbenim özellikle gece yatarken ayağımda aşırı şekilde bir ateşlenme oluyor ayağımı soğuk yerlere dokunduğum zaman orası hemen ateş gibi oluyorbuz gibi suya tutup yatıyorum yine beni rahatlatmıyor ellerimde de oluyor ama ayaklarımdaki kadar çok değil bunun nedenini ve ne yapmam gerektiğini öğrenebilirmiyim birde sadece saçımın önünde belirgin bir şekilde açılma var bunun için doktora gitmeden bioxcin şampuan ve ampülünü kullımbirde priorin hapı kullanıyorum zararı varmı ne yapmam gerekiyor teşekkürler kolay gelsin
Dr Editor Saglikdanis

29 21:02:40

merhaba;
anlatıığınız ayak ve ellerinizdeki şikayetler
polinoropati denilen sinir hasraı ile uyumlu olabilir
nedenin araştırmak için kan tahlili ve EMG ( sinir ve kasın elektorfizyolojik tetkiki)
yapılabilen nöroloji birimine ( üniversite veya eğitim hastanesi gib) görünmenizi öneriririzi
Saç ile ilgili konular dermatoloji/cilt hastalıkları ile ilgili konular
geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com