![]() |
Soru:"Tethered Kord." |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Tethered Kord."Degerli Hocam Benim 3 ![]() Lomber Lordoz dogaldır ![]() Vertebra korpus yukseklıklerı ve sınyal intensiteleri tabidir ![]() Sakral bölgede posterior elemanlar defektik görünümündedir ![]() Direkt Grafi-Bt kolrelasyonu önerilir ![]() L1-L2 Disk Mesafesi dar izlenmiştir ![]() Diger İnvertertebral eklem aralıkları dogaldır ![]() Disklerin sinyal içerikleri dogaldır ![]() İntervertebral disklerin posterior konturları normal olup dural kese ve kök basısı saptanmamıştır ![]() Spinal Kord L3 düzeyinde posteriorda sonlanmaktadır ![]() L2-L3 düzeyinde spinal kanalda posteriorda kord ile ilişkili görünümde yaklaşık 6-7 MM boyunda T1A sekansta Hiperintens Lipomatöz oluşum izlenmiştir ![]() İncelenen Seviyelerde Osseo-Spinöz Kanal çapları fizyolojiktir ![]() Bilateral Nöral foremenler acıktır ![]() İnceleme Alanındaki müsküler yapıların morfoloji ve sinyal intensitesi tabidir ![]() Degerli hocam Ben mardinde yaşamaktayım doktorun bu cocugun hemen ameliyat olması gerektigini söylemesi ile ankara hacettepe hastanesine götürdüm doktor su an amalıyat etmemiz için bir risk olmadıgını ayagındaki sorun buyurse o zaman amelıyat etmemız gerektigini söyledi ve oglumun sadece ayagındakı pescavus sorunu olması altına kacırma veyahut yorulma gıbı hiç bir problem olmamaktadır ![]() ![]() Birde hocam bu hastalık baş agrısı yapar mı bugunlerde bas agrısı sorunu basladı kbb doktoruna goturdum sinüzit başlangıcı oldugunu söyledı beyin cerrahına göturmeme gerek var mı ssaygılarımla Doç ![]() ![]() 27 ![]() Eğer sırtta skolyoz başlamıssa kesin ameliyat şart ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|