Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorufazla kilolarım hamileliğimde sorun olurmu

Soru:"Fazla Kilolarım Hamileliğimde Sorun Olurmu"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Fazla Kilolarım Hamileliğimde Sorun Olurmu"

merhaba hocamben tenzile22 yşındayımev hanımıyım7 aylık evliyimevliliğim boyunca 4 ay yasmin hapını kullım ama bende çok fazla kilo yaptıevlendiğimde 67 kiloydum şua74 civarındayımhapı bırakalı 3 ay oluyorşua kendimiz korunuyoruzben çocuk istiyorum ama eşim ve çevremdekiler bu kilo ile hamile kalırsam sonra veremeyeceğimi söylüyolareşim bu yüzden istemiyor hamile kalmamıdyet yapmayı deniyorum ama dışarı çok fazla çıkmadığım için evde hareketsizlikten veremiyorumbu kiloları gerçektende doğumdan sonra veremezmiyimbirde bişey daha soracaktımbu doğum kontrol haplarını bıraktıktan hemen sonra hamile kalınırsa bebeğin sakat olma olasılığının çok yüksek olduğunu duymuştum doğrumu?biz bırakalı 3 ay oluyor şimdi düşünsek bi sakıncası olurmu?ve bir sorum daha var benim çok fazla akıntım oluyor4 ay önce bu şikayetimden dolayı doktora gitmiştimilaç verdi onlarla geçmiştiilaçlarım bitti ve yine aynı sorunu yaşıyorumiltihaptan olabilir demişti doktorve çok koku oluyor kendim bile rahatsız oluyorum sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorumne yapmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirimşimdiden teşekkür ederim hocamiyi çalışmalar
DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

2402 01:14:30

Merhaba,

Kilo için evde yapılabilecek egzersizlerin yanısıra diyet te yapmanız gerekir 3 ay önce kesilen doğum kontrol hapının bebekte sakatlık oluşturma ihtimali omaz Tekrarlayan Akıntı ve koku için tekrar kadın doğum uzmanına gitmenizi öneririm

wwwserhancevrioglucom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com