Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudepresyon

Soru:"Depresyon"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Depresyon"

yaklaşık 10 gündür sıkıntılı bi dönem geçiriorum herkesle bu durumumdan ötürü kavga ettim ve çok yalnız kaldım kendimi çpk mutsuz ve çaresiz hissediyorumdevamlı yalnız başıma ağlıyorum ayrıca devam eden bi kabızlık problemim var henüz 20 yaşındayım sizce ne yapmalıyım?
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

13 11:46:23

hanımefendi,durumsal bir tabloya benziyor guvendiginiz bir yakınınız ya da buyugunuzle konusabileceginiz gibi en dogrusu, etraflıca konusabileceginiz bir sekilde psikiyatriden yardım almanız olacaktır kabızlık konusunu icinde bulundugunuz durumla dogrudan iliskilendiremiyorum yiyeceklerinizi duzenleyerek, daha sulu ve sebze agırlıklı yemeklerle rahatlayabilirsinizsaygılar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com