Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukaraciğer yağlanma

Soru:"Karaciğer Yağlanma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karaciğer Yağlanma"

hocam benim karaciğer bıopsı sonucum da yuzde 70 yağlı çıkmıştı 4 yıldır uğraşıyorum dun kan testı yaptırdım alt 90 ast 110 ggt 200 trıglıserıt 310 kolestrol 280 vldl 60 çıktı devamlı yuksek her ay test yaptırıyorum yuksek ne yapacagımı bılmıyorum devamlı dıyet dıyor doktorlar dıyet yapamıyorum yaşamaktan zevk almamaya basladım ne yapmam gerekıyor bana yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla cevap yazarsanız sevınırım
UzmDr Esin KORKUT

2421:15:29

Karaciğer biopsi sonucunuz karaciğer yağlanmasını gösteriyor Kilolu iseniz kesinlikle diyet ve egzersiz öneririm İnsülin direnci bakılması ki bakılmıştır diye tahmin ediyorum yük****e bunla ilgili tedavi de enzimlerinizi düşmesine yardımcı olacakır Geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com