![]() |
Meclis'teki Sigara Cezası Fos! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meclis'teki Sigara Cezası Fos!CHP'li Meclis İdare Amiri Ahmet Küçük, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın, kanunu ihlal ederek sigara içen milletvekillerine para cezası uygulanması isteğine karşı çıktı ![]() ![]() Küçük, AA muhabirine, Toptan'ın, TBMM yerleşkesi ve bağlı tesislerde uyarılara rağmen yasayı ihlal eden 7 milletvekiline para cezası uygulanması için İdare Amirlerine gönderdiği yazıya ilişkin açıklamalarda bulundu ![]() Kendisinden, kuliste sigara içtiği tutanakla tespit edilen 2 CHP'li milletvekili için ceza kesmesinin istendiğini ifade eden Küçük, ''Tutanakla tespit edildiği söylenmesine rağmen, ben bu tutanakları görmedim ![]() ![]() ![]() Başkanlık Divanı kararına göre, sigara içen milletvekillerini gördüğünde uyarmak ve ardından tutanak tutmanın, Meclis İdare Amirlerinin görevi olduğunu anımsatan Küçük, ''Ben de sigara içen bu milletvekillerini görmedim ![]() ![]() ''TEBLİGAT YAPILMADI'' İsmi, sigara içtiği tespit edilen 7 milletvekili arasında geçen CHP Edirne Milletvekili Rasim Çakır da sigara içtiğine dair bir tebligat yapılmadığını belirtti ![]() ![]() ![]() Suç işleyen milletvekili olsa da cezasını çekmesi gerektiğini dile getiren Çakır, ''Ben kanunun uygulanmasına da çok dikkat ediyorum ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|