Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alman, kene, konusunda, rahat, turistler

Alman Turistler Kene Konusunda Rahat

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alman Turistler Kene Konusunda Rahat

Alman Turistler Kene Konusunda Rahat[/b]
21062008

Türkiyede kene vakaları sonrası yaşanan ölümler, Antalyada tatil yapan Alman turistleri etkilemedi Antalyada tatil yapan Almanlar, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının tatillerini olumsuz etkilemediğini belirterek, Türkiyede olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler
Türkiyede kene vakaları sonrası yaşanan ölümler, Antalyada tatil yapan Alman turistleri etkilemedi Antalyada tatil yapan Almanlar, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının tatillerini olumsuz etkilemediğini belirterek, Türkiyede olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler Alman tatilcilerden üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Nicola Vogt, Türkiyede olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Sıcak havaya rağmen mükemmel bir tatil yaşıyorum" dedi Kene vakasıyla ilgili haberleri gazete ve televizyonlardan takip ettiğini ancak kendisinin bu konuda bir endişesi bulunmadığını söyleyen Nicola Vogt, şöyle konuştu: "Kene vakaları özellikle Güney Almanyada yaşandı Burada kene konusunda bir tehlike olduğunu düşünmüyorum Kene korkusu yüzünden o zaman evimizden dışarı çıkmayalım Almanyada da kene bizi ısırabilir Burada tatilde olmaktan son derece mutluyum Tatil öncesi bu durumu bilseydim yine tatile gelmeyi düşünürdüm" Antalyada tatil yapan Alman turistlerden emekli Marina Algrecht ise, Türkiyenin yaşanabilecek bir ülke olduğunu belirterek "Türkiyede kene vakası olaylarını gazetelerde okudum Ancak bu konuda bir risk altında olduğumu düşünmüyorum Bu vaka dünyanın her yerinde herkesin başına gelebilir Tatil programı öncesinde kene vakalarını bilseydim yinede tatil için Türkiyeye gelirdim Eşimle birlikte iyi bir tatil geçiriyoruz Burada hem eğlenip hem dinleniyoruz" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com