Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol omuz ve kol ağrısı agrisi

Soru:"Sol Omuz Ve Kol Ağrısı Agrisi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol Omuz Ve Kol Ağrısı Agrisi"

benim sorum 1 yıldır sol kol ağrısı çekiyorumbunun için tam kan sayımı testlerini yaptırdımb12,demir eksikliği varkansızlık varkolestrol yüksek total kolestrol 275fizik tedaviye gittimnöroloji doktoruna gittim boyun mr ,beyin mr çektirdimromatizma testleri yaptırdımbeyindeki kılcal damarlarda milimetrik tıkanıklıklar ,boyunda da düzleşme ve fıtık başlangıcı çıktılyrica içtim 6 ay boyuncabunların yanısıra tam teşeküllü bir laborutuvarda 8 ay önce chek_up (efor,solunum testleri,akciğer röntgeni,tüm batın ultrasyon,tam kan sayımı vs)yaptırdımSonuçlarım normal çıktıyazın sol kol ağrım ara sıra göğsüme vurunca da üç ay önce meme ultrasyonu çektirdim ondada kistik oluşumlar çıktı ama önemsiz olduğunu söyledi doktortüm bunlara rağmen ara ara kan sonuçlarıma baktırmama rağmen sol kolumdaki ağrı tam anlamıyla geçmiyorbazen azalıyor bazen artıyorevliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz sürekli doktora gitmekten ilaç içmekten olmuyorpsikolojik ve biraz da boyundan kaynaklandığını söylüyorlarbirde size danışmak istedim ne yapmam gerekiyor bu ağrı neden kaynaklanıyor olabilirsol kol ağrısının yanı sıra sol omuzumun arka tarafında da ağrılar oluyor onu belirtmeyi unutmuşumKol ağrımda azalma var bazen ağrı artıyor bazen azalıyorDeğişkenlik gösteriyorAma son bir aydır kol ağrımdan çok beni rahatsız eden sol omuzumdaki özellikle hareket ettikçe artan ağrımomuzumu hareket ettirdikçe ağrı artıyorama çok şiddetli bi ağrı değilDinlenince sıcak su torbası koyunca ağrı geçiyorBenim endişem akciğerlerle ilgili yada başka kötü bir rahatsızlık olabilir miDoktora gittim bi sürü kan testi yaptırdım tarama testleri dahil hepsi normal çıktıAma bide size danışmak istedimHamilelik söz konusu olduğu için röntgen mr vs yaptıramıyorumSadece muayene ve kan testi yaptırdımOnlarda normalYardımcı olursanız sevinirm

DoçDr M Akif BUYUKBESE

17 20:54:24

Sol omuz ve kol agrisi icin sinir sikismasinin katkisi agri basiyor olabilir Fiziki tedavi beyin cerrahi ve ortopedi uclusunden yarar gorebilirsiniz Eger normal denirse ve kosu, merdiven cikma esnasinda sol kol agrisi olmuyorsa o vakit bir psikoloji uzmaninca veya psikiyatri uzmaninca degerlendirilme dogru olabilir Bazen bu fibromiyaljidir yani tamamen yumusak doku kaynaklidir Bazen de sinir sikismasi omuzla dirsek veya sonrasinda olabilir O vakit EMG ile sinir ileti hizi da degerlendirilebilir Gecmis bayraminiz kutlu olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com