![]() |
Soru:"Öksürük" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Öksürük"Merhabalar,Benim uzun zaman dan beri 16 senedir Öksürük var ![]() Ben Almanyada yasiyorum ve burdaki Dokturlar birsey bulamadilar kamarala agzimdan icimede girdiler hic biyseyin yok dediler sadece psikoluk dediler anlamiyorum ne yapmam gerek bilemiyorum satece Öksürükden kurtulmak istiyorum benim öksürük bilinen öksürükden degil benimkisi cok küclü Kuru ve Balgamli uykudan kakar kakmaz daima tuvalete gitmem gerek öksürüyorum tükürüyorum 20 dakika yemekden sonrada aynisi oluyor ani haraket yaparsam da öksürük birakmiyor beni beni benden sorma cevremden sorun öksürügümden daniyorlar komsular hepside korkuyorlar benden bir toplumun icine giremiyorum herkesi rahatsiz ediyorum yani hemen beli ediyorum bulundugum yeri simdi soruyorum Almanyadaki Dokturlar birsey bulamiyorlar anlamiyorum neden gecmiyor artik güc kalmiyor güc gerek bendeki Öksürügü tasimak icin ![]() sabirsikla cevap bekliyorum umarim sevidirici haber verirsiniz saygilar ![]() Doç ![]() ![]() 04 ![]() oksuruğün birçok sebebi olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|