Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruöksürük

Soru:"Öksürük"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Öksürük"

Merhabalar,Benim uzun zaman dan beri 16 senedir Öksürük var
Ben Almanyada yasiyorum ve burdaki Dokturlar birsey bulamadilar kamarala agzimdan icimede girdiler hic biyseyin yok dediler sadece psikoluk dediler anlamiyorum ne yapmam gerek bilemiyorum satece Öksürükden kurtulmak istiyorum benim öksürük bilinen öksürükden degil benimkisi cok küclü Kuru ve Balgamli uykudan kakar kakmaz daima tuvalete gitmem gerek öksürüyorum tükürüyorum 20 dakika yemekden sonrada aynisi oluyor ani haraket yaparsam da öksürük birakmiyor beni beni benden sorma cevremden sorun öksürügümden daniyorlar komsular hepside korkuyorlar benden bir toplumun icine giremiyorum herkesi rahatsiz ediyorum yani hemen beli ediyorum bulundugum yeri simdi soruyorum Almanyadaki Dokturlar birsey bulamiyorlar anlamiyorum neden gecmiyor artik güc kalmiyor güc gerek bendeki Öksürügü tasimak icin
sabirsikla cevap bekliyorum umarim sevidirici haber verirsiniz saygilar

DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

04 12:46:47

oksuruğün birçok sebebi olabilir sinüzit, kronik faranjit, geniz akıntısı, mide reflü gibi muayene etmeden ve tetkik yapmadan kesin cevap veremek zor ama eğer sebebi bilinmeyen kuru öksürük olursa onada tedavi verilir rahatlarsınız gecmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com