Cem Yılmazdan Seçmeler |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Cem Yılmazdan Seçmeler** Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır! ** Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım ![]() ![]() ![]() ** Yazılıdan sıfır aldım, ama öneli olan katılmaktı ![]() ![]() ![]() ** 1959'da içilen kahvelerin hatrı doldu, duyurulur ![]() ** Yasamaya ayrı, yürütmeye ayrı zaman mı? Ben darbe kullanıyorum Yıkıyorum, çıkıyorum![]() ** Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar ![]() ![]() ![]() ** Bende şeytan tüyü yok Epilasyonla aldırdım![]() ** Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapın Çok zevkli oluyor![]() ** Abi, beni niye anlamıyon ![]() ![]() Sende idrak yolları enfeksiyonu mu var?** Şiddete karşı savaş açın Şiddet yanlılarını kurşunlayın!** Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak! ** Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlamıyoruz? ** Son gülen sen olacaksın Çünkü geç anlıyorsun![]() ![]() ![]() ** Ey yükselen yeni nesil ![]() ![]() İn ulan aşağı!** Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım ![]() ** Ege bir Yunan gölü deeldir Ege, bir Türk gölü de deeldir Biaenaleyh Ege bir göl deeldir![]() ** Adamın biri birgün eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş Eczacı ona, 'Sineğinizin neyi var acaba?' demiş![]() ** Temel Fransa'ya gitmiş Tabelada Fransa yazıyoruş O da, 'Aaaa![]() ![]() Burayı da mı Sabancı aldı?![]() ' demiş![]() ** Çocuğun biri, birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış Annesi de, 'Oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?' deyince, çocuk: 'Ama anne, bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor![]() ![]() '** Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki! ** Yes abicim Türkçe eğitime benden de okey!
|
|
|
|