Merhaßa arkada$Lar |
|
|
#1 |
|
aGuuuuu
|
Merhaßa arkada$LarArkada$Lar Aranızda yeniyim (: umarım güzeL ho$ payLa$ımLar ya$arız ![]() ßurayı googLe sayesinde ßi ekLenti ararken ßuLdum ![]() we ho$uma gitti :) öyLe i$te (:
|
Cevap : Merhaßa arkada$Lar |
|
|
#2 |
|
mate
|
Cevap : Merhaßa arkada$LarHosgeldin aGuuuuu :) sefalar getirdin ![]() İyi vakit geçireceğinden şüphen olmasın ![]() İyi forumlar dilerim |
|
|
#3 |
|
bukettt
|
Cevap : Merhaßa arkada$Larmateye katılıyorum eğlenceli bi sitedir ![]() aynı zamanda kişiler seviyesini korumayı bilir![]() diğer sitelerden olağan olan basitliği yasamazsınız![]() hoşgeldiniz aramzıa
|
|
|
#4 |
|
okaliptus
|
Cevap : Merhaßa arkada$Larmate ve buket in sölediklerine katılarak ben de hoşgeldin diyorum aguu :)) güzel vakit geçireceginden ve yeni dostluklar edineceginden emin olabilirsin :)) |
|
|
#6 |
|
gulhan
|
Cevap : Merhaßa arkada$Larmerhaba hoşgeldın süper bı ortam seveceksın bence |
|
|
#8 |
|
pesimistt
|
Cevap : Merhaßa arkada$LarhoşqeLdiniz ![]() ![]() umarım kaLıcı oLursunuz!!!
|
|
#9 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Merhaßa arkada$Larhoşgeldin ![]() ii forumlar dilerim![]()
|
|
#10 |
|
Ergenekon
|
Cevap : Merhaßa arkada$Larhoşgeldiniz, iyi forumlar ![]() ![]()
|
|
|
#11 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Merhaßa arkada$LarHoşgeldiniz, iyi vakit geçirmenizi dilerim ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Merhaßa arkada$Lar~~ Hoşgeldin aguuu :) nickine bayıldım :) güzel vakit geçirebileceğin bir yerdesin :sm_wink: ~~ |
|
|
#13 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Merhaßa arkada$LarHoşgeldin ![]() ![]()