Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Soru:"Nefes Boruma Yemek Kaçmasından Korkuyorum Lütfen Yardımcı Olun Lütfnnn"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Nefes Boruma Yemek Kaçmasından Korkuyorum Lütfen Yardımcı Olun Lütfnnn"

mrb benm çok önemli bi sorunum var sizden çok çok rica ediyorum soruma hemen cvp verirseniz sevinirm yoksa açlıktan ölücem 18yasındayım nefes boruma yemek yerken yediğim şeylerin kaçmasındn çok korkuyorum ve yemek yiemiyorum nefes borusuna yemek kaçarak boğulan bir çocun haberinide görünce bu korkum iice arttı ve artık su bile içemiyorum çok ciddi bir sorunum var nefes borusuna yediğim yemeklern kaçma ihtimali varmıdır lütfen yardımcı olun böle bişein olmasından ve bu şekilde ölmekten çok korkuorum cvbınnız için şimdiden teşşekkür ederim
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

28 13:59:35

yutma olayi lokmanin bogaza gecmesinde itibaren otomatikgerceklesen bir olaydir eger yutma yollarinizda bir anormallik yoksa ki bu zamana kadar sorun yokmus o zaman yutarken nefes borunuza kacmasi imkansiz yalniz siz yutarken kacarmiyim diye dusunursen bu yutma otomasyonunu bozabilirsiniz ve o zaman istemesenizde kacirabilirsiniz yapmaniz gereken hic dusunmeden normal bir sekilde yemeye devam etmeniz merak etmeyin birsey olmaz gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com