Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukaraciğer enzimlerinin yüksek çıkması

Soru:"Karaciğer Enzimlerinin Yüksek Çıkması"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karaciğer Enzimlerinin Yüksek Çıkması"

Hocam iyi günleryaşım 28 cinsiyetim erkekBenim rahatsızlığım bundan iki ay önce vucudumdaki aşırı kas ağrıları ve halsizlik şikayetleri sonucu intaniye bölümünde kan testi yaptırmıştım sonuçlar AST: 56 ALT: 63 çıkmıştıAynı tahlilleri bir hafta sonra yaptırdığımda AST: 138 ALT: 554 çıktı doktorum bana istirahat etmemi ve bol sıvı gıdalar almamı söylediistirahat sonucu biraz düzelme oldu gibi fakat aynı rahatsızlıklar belli aralıklarla tekrar nüks etmeye devam etti(aşırı eklem ve kas ağrıları,halsizlik,yorgunluk hissi,karın ağrısı,karın şişmesi,aşırı gaz)sizden mümkünse hastalığımın teşhisini öğrenmek istiyorum,hepatit testi yaptırdım fakat hepsi negatif çıktı ilginiz için şimdiden teşekkürler

DoçDr Yusuf AKCAN

08 11:43:27

sizde akut hepatit gelişmiş bunun sebepleri arasında viral hepatitler olabileceği gibi diğer sebeplerde olabilir-otoimmunhepatit-ilaçlar-toksinler, mantar gibi- wilson hastalığı bunlardan bazılarıdır ayrıca viral hepatitlede anti HAV Ig M ve Anti HBc IgM de mutlaka olmalı HCV RNA bakılmalıdırsağlıcaklaDoçDr Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com