Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruburun kuruluğu ve kulak ağrım hakkında

Soru:"Burun Kuruluğu Ve Kulak Ağrım Hakkında"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Burun Kuruluğu Ve Kulak Ağrım Hakkında"

iyi günler hocam ben 31 yaşındayım ve bayanım
benim yaklaşık 3 aydır falan kulaklarımda ağrı ve kaşıntı var doktora gittiğimde biri kulakta mantar var dedi diğeri hasar görmüş dedi ve bana ve bana onadron ve gentagut isimli damla ve xyzal birde noproksen sodyum içerikli bir ilaç verdi bunları kullım fakat ilaçlar bitti yine aynı sonuç değişmedi ne yapabilirim şimdiden teşekkürler
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

3004 02:20:41

kulakta mantar yerlesmisse bunun temizlenmesi oldukca zordur ve zaman alir ayrica tekrarlama riski yuksek dis kulak yolunun butun mantar liflerinden birkac gun aralarla iyilesene kadar aspire edilip temizlenmesi lazim bunun bir kbb kliniginde yapabilirsiniz tamamiyla ortadan kalktiktan sonrada kulagi koruma onemli olabildigince nemli durumlardan su kacirip kurutmadan oylece birakmak gibi kacinmak gerekir gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com