Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soru3 ayda hayatım düzensizleşti

Soru:"3 Ayda Hayatım Düzensizleşti :("

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"3 Ayda Hayatım Düzensizleşti :("

Sayın hocam 3 ay önce testislerimde ağrı hissettimElimle kontrol ettim küçük bir kitle gördüm Kanser oldum dedimO gece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanma başladıÇarpıntı ve nefes darlığı başladı Sabaha kadar uyuyamadımErtesi gün doktora göründüm önemli bişey değil dedi ameliyat oldum geçti Ancak bundan sonra sürekli göğsümde kolumda ve sırtımda ağrılar olmaya başladı Kalp ve göğüs doktoruna göründüm bişey yok dediler Aradan zaman geçti göğsümdeki ağrılar geçti ve karnımda şişkinlik gaz ağrı kabızlık gibi durumlar oluştuBilinç altıma şimdide bağırsak kansri olduğum yerleşti Doktora göründüm tetkikler yapıldı ibs olduğum söylendi Hayatım çok düzensz oldu sosyal hayattan koptumÖğretmenim ama eski performansımdan çok uzağım İbs hastalığı son sürat devam ediyor ayrıca nefes darlığım var Doktor bana prozac vermişti Bir aydır kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim Ne yapmalıyım eski hatyatımı geri kazanmak istiyorum mutlu olamıyorum (( Saygılar
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

2719:55:43

sayın sercan bey,durumunuz anksiyete bozuklugu olabilir ilac tedavisi dısında psikoterapi de yararlı olacaktır doktorunuzla isbirligini surdurmenizi oneririmsaygılar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com