Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubartholin absesi

Soru:"Bartholin Absesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bartholin Absesi"

Hocam iyi günlerBen 26 yaşında evli bir bayanımBenim uzun zamandır kasık bölgemde ağrılı başı olmayan fakat 1-2 gün içinde kendi kendine delinerek patlayan içinden önce sarımsı yoğun bi iltihap ardındanda beyaz bi sıvı gelen çıban benzeri şişliklerim varDefalarca doktora gidip antibiyotik kullanmama rağmen zamanla tekrarladılarİyileştikten sonra tamamen yok olmuyo bazıları hafif kabartıyla beraber iz olarak kalıyorYani kesin bi sonuç alamadımGenelde adet dönemime yaklaştığı zamanlarda çıkıyolar adet bitimine doğru sönüyolarBu bi yazınızda okuduğum "bartholin absesi"olabilirmi acaba çünkü kasığımve bacağımın başladığı iç kısımda benim abselerimBu arada aşırı adet sancılarım var her ay olmasada 2-3 ayda bir kendimi acil serviste buluyorum soğuk soğuk terlerle beraber baygınlık hissi nabız ve tansiyon düşüklüğü ile dayanılmaz bi sancı ve safra denilen sarı bi su istifra ediyorum4-5 gündürde sağ kasığımda yürürken bile rahatsız eden bi ağrı var ama çıban falan yok sadece elle baskı yaptığımda fındık kadar bi sertlik hissediyorum iş yoğunluğum nedeniyle doktorada gidemiyorum önemsenicek bişey olabilirmi sizceŞimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür eder çalışma hayatınızda başarılar dilerim
UzmDr Ersan ŞENER

24 00:10:17

Bahsettiğiniz şişlikler granuloma inguinale dediğimiz hastalıkta sıklıkla olabiliyorDerhal bir kadın hastalıkları uzmanı yada intaniye uzmanına muayene olmanız gerekirBu tanıyı hatırlatırsanız uygun olur selamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com