![]() |
Başhekimler Bir Bir İstifa Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başhekimler Bir Bir İstifa Ediyor4 TEMMUZ da Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren ve başhekimlere özel muayenehane yasağı getiren kanunun ardından başhekimler bir bir istifaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık Bakanlığı yetkililerin tüm çabalarına rağmen İstanbul da aralarında İstanbul da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Ekim i bekleyen başhekimler, muayenehanelerini bırakıp istifa ederlerse bile bir süre sonra keyfi olarak görevden alınmayacakları konusunda hiçbir garantilerinin olmadığı görüşünde ![]() Fatma AKSU-Birsel SANCAR/İSTANBUL İZİN DÖNÜŞÜ İSTİFA Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç ![]() ![]() İktidarın takdiri böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 EKİM İ BEKLİYORUM Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof ![]() ![]() İstifa etmeden önce hastanede bitirmem gereken işler var ![]() ![]() ![]() GARANTİ VERSİNLER Sürreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç ![]() ![]() Şu anda ortadayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEKLEYİN GÖRÜN Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç ![]() ![]() Prensip kararı aldım, bu konuda konuşmayacağım ![]() ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|