Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başhekimler, ediyor, istifa

Başhekimler Bir Bir İstifa Ediyor

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başhekimler Bir Bir İstifa Ediyor

4 TEMMUZ da Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren ve başhekimlere özel muayenehane yasağı getiren kanunun ardından başhekimler bir bir istifaya başladı Haydarpaşa Numune Hastanesi Başhekimi Doç Dr Mücahit Görgeç ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr Haldun Ertürk ün başlattığı istifa rüzgarına yenileri ekleniyor

Sağlık Bakanlığı yetkililerin tüm çabalarına rağmen İstanbul da aralarında İstanbul da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr Yüksel Altuntaş ve Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Ali İhsan Taşçı nın da bulunduğu birçok başhekim istifalarını hazırlayıp izne ayrılarak kararı protesto etti İstifalar İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ne gönderilmesine rağmen, başhekimlerden yerlerine isim bulunana kadar görevde kalmaları istendi

4 Ekim i bekleyen başhekimler, muayenehanelerini bırakıp istifa ederlerse bile bir süre sonra keyfi olarak görevden alınmayacakları konusunda hiçbir garantilerinin olmadığı görüşünde
Fatma AKSU-Birsel SANCAR/İSTANBUL

İZİN DÖNÜŞÜ İSTİFA

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr Haldun Ertürk

İktidarın takdiri böyle Karar bizim prensiplerimize uymadığı için istifamı verdim İstifa gerekçemizi kamuoyuna, bu kanunu çıkaranlar sunsun, sonucu onlar düşünsün Bize Ya başhekimlik görevinizi ya muayenehaneyi bırakın diyorlar 20 yıllık emeğimi bırakmak işime gelmiyor Bu kimsenin işine gelmez

4 EKİM İ BEKLİYORUM

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof Dr Musa Tosun

İstifa etmeden önce hastanede bitirmem gereken işler var Bu istifaların siyasi sorumluluğu hiçbir mantığı olmayan bu saçma sapan kanunu çıkaranlardır kanunları beğenmeyebiliriz ama uygulamak zorundayız

GARANTİ VERSİNLER

Sürreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç Dr Semih Halezaroğlu

Şu anda ortadayım Başhekimlikte kalıp tam gün çalıştığımız zaman ne tür garantimiz olacak onu bilmek istiyoruz Ortada hiçbir güvence yok Ben Amerikan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü şefiyim, muayenehanem yok Bana O işini bırak diyorlar Bırakayım ama yarın sizin beni bırakmayacağınız nereden belli

BEKLEYİN GÖRÜN

Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç Dr Vedat Şahin:

Prensip kararı aldım, bu konuda konuşmayacağım Ne yapacağımı takip edin görürsünüz Ne karar vereceğimi, istifa edip etmeyeceğimi bekleyin görün

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com