Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşağıdaki, başarılar, bilgilerinizi, çalışmalarınızda, dilerim, eğer, konuda, rica, sigort

Aşağıdaki Konuda Bilgilerinizi Rica Eder Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim. Sigort...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşağıdaki Konuda Bilgilerinizi Rica Eder Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim. Sigort...

Aşağıdaki konuda bilgilerinizi rica eder çalışmalarınızda başarılar dilerim

Sigortalı olarak bir firmada çalışırken 3 yıl önce 2005 yılı aralık ayında muhasebe bürosu açtım sigorta primimi de ödemeye devam ettimDaha önce 2003 yılına kadar bağkur kaydım vardı

Sigortalılığımı kesip bağ kur geçmedimFakat bu üç yıl içinden ara vermeden gün atlamadan birkaç iş yeri değiştirdim hesabıma göre de 2009 yılı mart ayında 4/a ya göre emeklilik baş vurusunda bulunacağım

-iş yeri değişikliği 4/a durumumu kesintiye uğratmışımıdırYani bu değişiklikler nedeni ile 4/b ye geçme durumum söz konusumudur

-2009/mart ayında emeklilik başvurumu yaptığımda 4/a dan çıkış yapmam gerekiyor,otomatik olarak 4/b geçer miyimçünkü bu süreç de büro faaliyetim devam ediyor olacak

2

Konu ile ilgili sigorta müdürlükleri ile görüşünüz

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com