Soru:"Depo İgne Ve Dogum Kontrol Hapı" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Depo İgne Ve Dogum Kontrol Hapı"merhaba hocam benim 7 aylık kızım var 3 aylık igne kullanıyordum 2 kez kullım 3 aydır adet görmuyorum doktorum bana depo nun adetımı kesebılecegını soylememıstı sprey taktırmak ıstedım olmadı tek carem dogum kontrol hapı ignemın süresı 27 martda bıtmesıne ragmen ben dogum kontrol hapına basladım adet olmadıgım ıcın 1 hafta ılıskıye gırmememi soyledi hemsire hanım oyle yaptım bugun hapımın 8 günündeyim yanı yaptıgım dogrumudur nasıl bir sonuc alabılırım hapla adetimin düzelebilecegide soylendi bi sorum daha hap bıttıkten sonra 7 gün ara verilecegini soylediler pekı hemen adet olmazsam yıne bu sekıldemı uygulayacagım yoksa adetın 5 günündemi 2 kutuya gecmeliyim yardımcı olursanız sevınırım bilgileriniz icin simdiden tskler Doç Dr A Serhan CEVRIOGLU31 03 01:22:23Merhaba, Günlük hapınız bitince 7 gün arayla 2 kutuya devam edin Adet görmediğiniz takdirde doktorunuza bilgi verin![]() www serhancevrioglu com Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|