Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruover kisti

Soru:"Over Kisti"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Over Kisti"

slm hocam ben fatoş 28 yaşındayım 2 ay önce adet düzensizliği ve sancılı adet yüzünden doktara gittim sol yumurtalığımda 5 cm civarında düzgün hatlı solid bir kitle olduğunu söyledi ve ameliyat önerdi ben şuan nişanlıyım amaliyatta karar veremiyorum ileride bir sorun olurmu acaba diye nişanlımda bekleme taraftarı amaliyat olmamı istemiyor ne yapmamı önerirsizizteşekkürler

UzmDr Fatma Nur HACIBALOĞLU

15 15:39:04

merhaba , sizde tesbit edilen kitle için takip, ilaç tedavisi, yapılmasını önerdiğimiz Doppler ultrasonografi gibi testleri hekimiz ile tekrar konuşun Ameliyat mutlaka gerekli mi, kararı ona görevermek lazım İyi günler, geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com