Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukalp çarpıntısı

Soru:"Kalp Çarpıntısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kalp Çarpıntısı"

iyi çalışmalar hocam yaşım 33 110 kilodan 90 kiloya geriledim 2 kez van yüksek ihtisasa gittim tahlil ciğer filmi çektirdim cigerde bulutlanma olduğu söylenildi ilaç kulım aradan yaklaşık 1 yıl geçti sabah 5 te uyım kalbim çok şidetli atmaya başladı korktum 2 koraspin attım daha sonra biraz sakinleştim tekrar acile gittim bana kalp kapakçığı sorunu olabilir dediler veya kalp etrafı su toplamış olabilir dediler eko yaptır dediler ekoda bişi çıkmadı DR efor yapayım dedim uz DR gerek görmedi ŞİMDİ pankıreasım olduğu bolge şişiyo midem eşkime yapıyo tedirginim kalbe doğru sırta sol kurek kemiğimin altına ve sol yan tarafa hafif sancı yapıyor piskoljimi olumsuz etkiliyiyor af edesiniz bide gaz ve gegirmem devamlı var ikide bir nabızımı ölçuyom 100 ile 120 arası atıyor sebebini öğrenmek istiyom bide birden buğu gibi nabızlarım artıyo allah sizden razı olsun çalışmalarınıda başarılar dilerim

UzmDr Murat YUCE

1305 13:40:38

mevcut şikayetleriniz efor yapmanizda ve uz dr a danışmanızda fayda var

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com