Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydır, aylık, aşırı, basladı, bebegim, dogum, dök, dökülmeye, saçlarım, yaptıktan, şuan

Dogum Yaptıktan 3 Ay Sonra Saçlarım Dökülmeye Basladı Şuan Bebegim 8 Aylık Yani 5 Aydır Aşırı Dök...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dogum Yaptıktan 3 Ay Sonra Saçlarım Dökülmeye Basladı Şuan Bebegim 8 Aylık Yani 5 Aydır Aşırı Dök...

dogum yaptıktan 3 ay sonra saçlarım dökülmeye basladı şuan bebegim 8 aylık yani 5 aydır aşırı dökülüyor kel kalıcam cildiyeye gittim pantagor verdi 15 gündür kullanıyorum etkisi olur mu saçlarım cok inceldi ne tavsiye edersiniz kel kalmaktan korkuyorum
0810 / tuğba yıldırım

CEVAP:
Gebelikte ve sonrasında saç dökülmesi normal bir durumdur fakat sizinkisi bundan farklı bir durumPantogar ın etkisini görmeniz için en az 3 ay kullanmalısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com