Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubulaşıcı hastalıklar

Soru:"Bulaşıcı Hastalıklar"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bulaşıcı Hastalıklar"

bir arkadaşım, kendi kulağındaki küpeyi çıkarıp bana verdi bende o an alıp taktım takarkende kanadı
aslında bulaşıcı hastalıklardan korktuğum için özellikle aıds, şüpheli bir ilişki bile yaşamadım bu günedek
ve şimdi arkadaşımın taşıyıcısı olabileceği herhangi bir hastalığın bana bulaşmış olmaihtimali nedir acaba ve emin olmak için nasıl bir tahlil tetkik yaptıra bilir( ki bu arkadaşım bir çok şüpheli cinsel birliktelik yaşamış)
DoçDr Tuna DEMIRDAL

191112:22:57

Sayın Genç,

Kanla bulaşan birçok infeksiyon hastalığı vardır Sorunuzdan sizin kulağınızın kanadığı anlaşılıyor Bu durumda küpe kan bulaşığı taşımıyor ise korkmanıza gerek yok Ancak içinizin rahat etmesi için öncelikle anti-HIV, HBsAg, AntiHCV ve AntiHBs baktırmanız gerekir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com