Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vursunlar

Beni de Vursunlar!..

Eski 10-21-2007   #1
yosun_26

Beni de Vursunlar!..

Lokman'ın annesi feryat ediyor Beni de ***ürün o dağlara, beni de öldürsünler
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan Lokman Eker'in Yozgat'ın Buzacıoğlu köyünü yasa boğdu

Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince açılan ateş sonucu çıkan çatışmada şehit olan askerlerden Lokman Eker'in ''şehit'' haberini Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'ndan Binbaşı Ali Yiğit ve Yüzbaşı Birol Abbas, köye giderek ailesine bildirdi

Lokman Eker'in şehit olduğunu öğrenen anne Cemaynur ve baba Ali İhsan Eker, gözyaşlarına boğulurken, köylüler Eker ailesinin evinin önünde toplanıp, acılarını paylaşmaya çalıştı

Şehit Annesi Cemeynur Eker, ''Beni de ***ürün, beni de vursunlar'' diyerek fenalık geçirdi

Hakkari Yüksekova'da şehit olan Lokman Eker, vatani görevini yapmak üzere köyünden ayrılırken, duvarlara yazdığı yazılarla geride kalanlarıyla vedalaştı

Terhisine 1 ay kalan Lokman Eker, köye döneceği günün hesabını yaparken şehitlik mertebesine erişti Şehit asker Lokman Eker'in 3 kız, 3 erkek kardeşin en küçüğü olduğu öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com