Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, günü, organizasyonları

Doğum Günü Organizasyonları

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba ,

Yeni yılın ilk yazısını yazarken tekrar herkes için umut dolu, sağlık dolu başarılı bir yıl olmasını diliyorum

Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi Mart ayında bir bebeğimiz daha olacak6 Yaşındaki kızım Ece kardeşini inanılmaz bir heyecanla bekliyorOna kendi yaptığı resimlerden hediyeler hazırlıyor odasını süsleyelim diyeKendini de abla olmaya hazırlıyor Ben de tabii çalışmalarıma devam ediyorum ve bebeğimizin doğumundan sonra da devam edeceğim için şimdiden her şeyi programlamaya çalışıyorumKızımın ilk 2 yılında çalışmadığım için çalışan bir anne olmanın zorluklarını herhalde asıl bu sefer yaşayacağım gibi geliyorŞimdiden bakıcı araştırmalarına başladım bileBakalım zaman neler gösterecek diyorum

Bu sefer sizlere çocuk organizasyonlarında çocuklarınıza giydirebileceğiniz kostümlerden bahsetmek istiyorumÇocuklar hayal dünyalarında tüm masal kahramanlarını yaşattıkları için tüm organizasyonların mutlaka bir kısmında bir kostüm giymelerinden yanayımAma tabii aileler de bu kostümlere bir sürü para harcayıp daha sonra dolap da bekletmek istemiyorlar haklı olarakİşte bu sebepten ötürü bu kostümleri kiralayabileceğiniz veya satın almak isteyebileceğiniz şirketler varAma yine de eğer çocuğunuz bir yuvaya gidiyorsa mutlaka kendi doğum gününde ,yılbaşında veya 23 nisanda da bu kostümleri kullanabileceğinizi unutmamalısınızBu sebeple kostümleri satın almayı da tercih edebilirsiniz veya her seferinde farklı bir kostüm giydireyim diye düşünüyorsanız bu durumda da kiralama yoluna başvurabilirsiniz
Daha küçük yaş gruplarında hayvan kostümleri de çok sempatik oluyorArı,uğur böceği,kedi,aslan, tavşan,fil gibi meselaâ?¦

Doğum günlerinde de çocuğunuzun tüm parti boyunca kostümle dolaşmasını istemiyorsanız bu durumda pasta kesiminden hemen önce çocuğunuza kostüm giydirip partinin geri kalan kısmını kostümle geçirmesini sağlayabilirsinizBöylelikle çocuğunuz da arkadaşlarına hoş bir sürpriz yapmış olurGünümüzün değişen ve renklenen doğum günü partilerinde artık özel kostümlü partiler de yapılıyorÖrneğin doğum günü Halloween yani Cadılar bayramına denk gelen çocuklar arkadaşlarına dağıttıkları davetiyelerde partiye uygun kostümle gelmelerini rica ediyorlarBu durumda da yine kiralama şirketleri imdadınıza yetişiyorÇünkü ülkemizde henüz cadılar bayramı yaygın bir şekilde kutlanmadığından bu kostümleri daha sonra herhangi bir partide kullanmanız imkansız

İki hafta sonraki yazımda 1-2 yaş doğum günlerinden, püf noktalarından bahsetmeyi planlıyorum

Tekrar buluşuncaya kadar;
En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizlerle olsun

Uğur Böceği Organizasyon wwwpartieviorg
My Day Davet Organizasyon wwwmyday-trcom
0212-662 35 74
0532-347 02 64

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com